Puheenaihe

HS: Suomi-Areenassa paloi verorahaa 600 000 euroa – Riku Rantalan tuntipalkka 2 976 euroa, Joonas Nordman ja Tuomas Enbuske pistivät tätäkin paremmaksi

Joonas Nordman

Jari Kupiainen

Viime kesänä Porissa järjestetyn Suomi-Areena-keskustelutapahtuman hintalappu oli lähes 600 000 euroa, kertoo Helsingin Sanomat. Rahoitus tuli valtion julkisilta organisaatioilta, kuten ministeriöiltä.

Huomiota herättävät muun muassa juontajien palkkiot. HS:n laski, että Putous- ja YleLeaks-sarjoista tutun Joonas Nordman tuntipalkka oli 3 500 euroa. Viulut maksoi Sitra. Myös toimittajat Tuomas Enbuske ja Riku Rantala pääsivät koville ansioille. Enbuske laskutti liikenne- ja viestintäministeriöltä 3 000 euroa tunnilta ja Rantala valtiovarainministeriöltä 2 976 euroa tunnilta.

Yksi Suomi-Areenan näyttävimmistä ohjelmanumeroista oli Puolustusvoimien taistelunäytös. HS:n mukaan näytöksen oli tehnyt Tuotantoyhtiö Legenda, joka laskutti Puolustusvoimia räjähdyksistä 70 000 euroa. Legendan hallituksessa istuu Eppu Normaali -rumpali Aku Syrjä.

Puolustusvoimien tiedotuspäällikkö Max Arhippainen perusteli HS:lle isoja kuluja Puolustusvoimien 100-vuotisjuhlalla.

Eniten rahaa Suomi-Areena-tapahtumaan käytti HS:n tietojen mukaan Veikkaus, noin 130 000 euroa.

Suurin kuluerä julkisille tahoille oli HS:n mukaan majoitus, johon meni 140 000 euroa. Tapahtumassa oli viime kesänä 67 000 kävijää.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (7)

Kommentit

Ei näköjään löydy ihmisen

Ei näköjään löydy ihmisen ahneudelle mitään rajaa. Tuomas Enbuske ja Riku Rantala on vuosien saatossa kasvanut suurimmiksi inhokeiksi, mitä Suomessa tiedän.

Kansa varmaan ihan pian

Kansa varmaan ihan pian äänestää jälleen valtaan porukkaa joka nimittää lisää virka"henkilöitä" jotka suoltavat veronmaksajien rahoja heidän intressiensä mukaan propagoiville.

Tätä päivää: mitä tyhjempi

Tätä päivää: mitä tyhjempi sisältö sitä kovempi hinta. 'Keisain uudet vaatteet' on verraton satu.

Tällaista on turha

Tällaista on turha kauhistella vihervasemmistolaiselle, sillä hän ei aatteensa vuoksi pysty ymmärtämään, että verovaroja ei saa tuhlata.

Oliks siellä kukaan 9€ päivä?

Oliks siellä kukaan 9€ päivä? Eikö? Taas hassattiin työllistämisestä.

Tämä myös yksi Suomen

Tämä myös yksi Suomen käytäntö maailman vähiten Korruptoituneessa maassa, jossa mahdollinen laskutus hinta on toki saneltu Yle:n tämän Hallituksen ohjelmistovastaavan Kokoomuksen ollessa tällä hetkellä se, poikkeuksellisesti suurimman hallituspuolueen sijaan... :-) - Ei ole Rantalan tai Enbusken luomaa, Valtionne tämän Eliitin tietäessä myös näitä muutenkin omistaessaan, mikä on median todellinen vaikutus ja mistä nämä herrat todellakin myös pystyisivät kansalaisillenne kertomaan. Laskutus mahdollisuuden ollessa näinkin suotuisa, yhyeistyö näiden maanne Mediapersoonien kanssa mistä aiheesta tahansa on tällaisella toiminnalla takuulla taattu.

Pientähän tuollaiset summat

Pientähän tuollaiset summat ovat. Kun "Virginialainen" kävi Porissa vuonna 1971, hän kuittasi näyttäytymisestään nykyrahassa 200.000 euron tuntipalkan.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu