Urheilu

Kiekkohuuma kiihtyy Espoossa ja fanit seuraavat jo vierasmatseihin – "Pleijareissa ei mitään muuta tavoitetta kuin voittaa"

Kiekko-Espoon keskiviikkoinen 9-3- voitto varmisti paikan ylempään loppusarjaan. Karhu HT pysyi kyydissä vain reilut 10 minuuttia.

Sirpa Repo

Suomi-sarjassa pelaava Kiekko-Espoo varmisti viime keskiviikkona paikkansa ylempään loppusarjaan. Nyt joukkueella on kasassa 59 pistettä 28 ottelusta.

Seuraavassa kotiottelussa sunnuntaina 13. tammikuuta kello 15.30 alkaen vastaan asettuu JHT Kalajoki, jolla on 28 ottelusta 47 pistettä. Se on sarjassa yhdeksäntenä eli ensimmäinen alempaan loppusarjaan joutuva joukkue.

Alkusarjassa joukkueelle kertyy 32 ottelua.

Kiekko-Espoon urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits kertoo, että syksyllä heillä oli pelaajia loukkaantuneena ja armeijassa.

– Nyt tilanne on tasaantunut. Viime lauantain pelissä meillä oli mahdollisuus laittaa kaikki omat jätkät kokoonpanoon. Tällä hetkellä meillä on kova kilpailutilanne pelipaikoista ja se on hyvä, Hirschovits selvittää.

Hänen omat pelinsä ovat jääneet aika vähiin. Syynä eivät ole loukkaantumiset vaan työt.

– Urheilutoimessa on ollut niin paljon tekemistä, että on ollut pakko priorisoida asioita. Muut pelaajat ovat olleet enemmän jäätreeneissä ja ovat ansainneet pelipaikkansa, vain 11 ottelussa pelannut Hirschovits sanoo.

Loppusarjassa kahdeksan joukkuetta pelaa yksinkertaisen sarjan. Joukkueen tavoitteena on lähteä tuon jälkeen alkaviin pudotuspeleihin mahdollisimman hyvältä sijoitukselta.

– Kun olemme pleijareissa, mitään muuta tavoitetta ei voi olla kuin voittaa. Pelaajilla on nälkää voittaa.

Hirschovits kiittelee espoolaisia siitä, että he ovat löytäneet tiensä Espoonlahden Forumiin. Kotiotteluissa on ollut keskimäärin 501 katsojaa. Se on sarjassa toiseksi eniten.

– Vieraspeleissämmekin on ollut paikalla kannattajiamme. Se on näkynyt ja kuulunut hienosti.

Ensimmäistä kautta sarjassa pelaava Kiekko-Espoo on ollut parempi kotikaukalossaan kuin vieraissa.

– Espoonlahdesta eivät vieraat ota helpolla pisteitä. Siinä olemme onnistuneet. Vieraspeleissä meillä on vielä petrattavaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (1)

Kommentit

Jaahas, Kiekko-Espoo is back.

Jaahas, Kiekko-Espoo is back....!

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu