Asuminen

Kaupungin vuokra-asunnoissa asuvat tyytyväisiä – näitä alueita he suosittelevat myös muille

Muun muassa Kumpulaa ollaan valmiit suosittamaan muillekin, ilmeni Hekan kyselyssä. Kuvituskuva.

Jani Jakonen/Arkisto

Helsingin kaupungin asunnot (Heka) vuotta 2017 koskevan asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset kertovat, että Hekan vuokra-asukkaat ovat edelleen tyytyväisiä asumiseensa, asuntoonsa ja Hekan palveluihin.

Kokonaistyytyväisyys Hekan toimintaan sekä palveluihin jopa hieman parani vuoden 2016 mittauksesta. Tyytyväisimpiä ollaan omaan asuinalueeseen, jolle 78 prosenttia antoi erinomaisen tai hyvän arvosanan.

Tyytyväisimmät asukkaat asuvat Malminkartanossa, Kannelmäessä ja Malmilla. Parannettavaa Hekan palveluista löytävät eniten Jakomäessä, Suutarilassa ja Pikku Huopalahdessa asuvat. Todennäköisimmin Hekalla asumista suosittelisivat Haagassa, Kumpulassa ja Malminkartanossa asuvat.

Tyytyväisyys huolto- ja korjauspalveluihin sekä siivoukseen on lisääntynyt. Pihojen kunnossapitoon ollaan hieman aiempaa tyytymättömämpiä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Helsinki selvitti kaupungin vuokra-asunnossa asuvien tulotasoa – omistusasunnossa asuvien tulot kaksinkertaiset16.3.2018 20.10
Heka aikoo muuttaa vuokriaan tasapuolisemmiksi – joillakin Helsingin trendialueilla vuokrataso ollut hyvin matala28.6.2017 06.55
Etninen eriytyminen lisääntyy Helsingissä – "Näkyy voimakkaimmin lapsissa"21.3.2018 06.00
Käpylän vanhukset jäivät mottiin – Heka: Ei meidän vastuullamme13.2.2018 06.45
"Luulisi että on simppeli asia mutta ei" – Vuokravakuudesta jatkuvasti riitoja, näitä jälkiä vuokralaisen ei tarvitse korvata21.3.2018 11.26
Lähiöiden taantuminen voi kääntää asukkaat toisiaan vastaan – tutkija varoittaa20.4.2016 10.40
Ostitko äskettäin asunnon näiltä alueilta? Onneksi olkoon, neliöhinnat pomppasivat vuodessa jopa 465–930 euroa6.3.2018 08.51
"Vuokra-asuntomarkkinoilla muhii nyt pommi" – kiinteistövälittäjäpomo selittää ilmiön kaksi syytä29.9.2017 06.20

Kommentit (6)

Kommentit

Pikku huopalahti=pikku

Pikku huopalahti=pikku afrikka. Sekin olisi kivannäköinen asuinalue(tosin ysäri uimahallikuosi joka talossa) ilman näitä. Kannelmäestä en oikein tiedä,onko kovin pilattu vielä.

On pilattu, virolaisia ja

On pilattu, virolaisia ja somaleita niin ettei sekaan mahdu.

Onpas Hesan vuokra-asunnoissa

Onpas Hesan vuokra-asunnoissa kurja tilanne, teiltä löytyy jopa pikku-afrikka, jopas jotakinja liikaa virolaisia, somaleja jne. Meillä Vantaalla ainakin Metsolassa on tosi hiljaista kuin huopatossutehtaalla. Kunnon porukkaa, ei juppoja tms. porukoita, paljon metsää ja muuta luontoa, mikäs tässä on elellessä. Aurinkoista Pääsiäistä kaikille.

Vihervasemiston luomia

Vihervasemiston luomia Gettoja syntyy. Ruotsissa on jo kokemusta niistä ihan riittävästi,Virkavalta ei uskalla mennä alueelle,autoja palaa harvase yö..odottakaa vaan kyllä se Helsigissäkin kulttuuri rikastuu !!

Turha pelkkää

Turha pelkkää vihervasemmistoa syyttää. Porvarit virheellisesti kuvittelevat saavansa kehitysmaista osaavaa ja ahkeraa halpatyövoimaa. Jäljelle jää onneksi Perussuomalaiset. Takinkääntäjä Timo Soini ja muut huijarit onneksi ymmärsivät itse erota Persuista.

Onko TOTTA, että PIkku

Onko TOTTA, että PIkku-huopahti on Pikku-Afrikka? Jos näin on, niin aivan järjetöntä. Lähellä on suuret sairaala-alueet ja köyhät sairaanhoitajat sekä lääkäriopiskelijat varmasti mielellään asuisivat työpaikan ja opiskelupaikan vieressä kohtuuhintaan. Mutta eihän sitä voi nukkua, jos yön Timot meluavat ja pesula & kuivaushuone ovat varmaan aina varattuia huntujen ja muiden säkkien pesuun.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Asuminen

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu