Puheenaihe

Mustavuoreen kaivataan lisää parkkitilaa – suosittu liikuntamuoto tuo harrastajia kaukaakin

Vuosaaren Mustavuori on suosittu harrastuspaikka ja siellä on hiihdetty usein huhtikuun loppupuolelle saakka. Arkistokuva.

Matti Pöhö

Vuosaaren Mustavuoren pysäköintiongelmiin etsitään nyt ratkaisua valtuustoaloitteella. Ulkoilualueelle talvella hiihtämään tulevilla on ollut usean vuoden ajan vaikeuksia löytää paikkaa. Niinisaarentien varrella olevalla pysäköintipaikalla on tilaa noin kymmenelle autolle ja se on jatkuvasti iltaisin ja viikonloppuisin täynnä.

Valtuutettu Ville Jalovaara (sd.) esittää aloitteessaan, että kaupunki ryhtyy pikaisiin toimiin asiassa. Yksi mahdollisuus Jalovaaran mielestä olisi, että Niinisaarentieltä Vuosaaren täyttömäelle johtavan tien varrella sallitaan pysäköinti iltaisin ja viikonloppuisin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (2)

Kommentit

Mitäpä, jos vaan hiihtäisitte

Mitäpä, jos vaan hiihtäisitte sinne vaikka Metrolta ? Eikös sinne liikkumaan mennä ? Huvittavaa oli pari aamua sitten, kun eräs hiihtäjä hyppäsi suksien kanssa bussiin Siilitie 13 pysäkiltä ja jäi pois entisen terveysaseman pysäkillä päästäkseen hiihtämään Herttoniemen sairaalan vieressä olevilla laduille. Siis yksi pysäkin väli.

Usein naurattaa kun pönäkät

Usein naurattaa kun pönäkät ihmiset tulevat autolla kuntosalille polkemaan kuntopyörää. Tämä siis keskisessä helsingissä eli ovat luultavasti lähistöltä. 58 päivän päästä alkaa taas uimastadionin autoiluhelvetti kun maalaishenkiset tulevat laihtumaan yksityisautoilla vaikka ratikalla pääsis 300m päähän. Tarvinnee taas tilailla pysäköinninvalvojia kun eivät sinne muuten kovin usein jaksa. Paikassa ei ole varsinaisesti erotettu autotietä kevyestä liikenteestä joten siellä on jatkuvia vaaratilanteita.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu