Puheenaihe

Kaksi naista epäiltynä laajasta rötössarjasta – tunkeutuivat valehoitajina vanhusten koteihin ympäri Suomen

Naisten epäillään tehneet rikoksia laajasti eri puolilla Suomea.

Pia Vakkari

Poliisi epäilee kahta naista laajasta vanhuksiin kohdistuneesta rikossarjasta.

Naisten epäillään tunkeutuneen puolustuskyvyttömien vanhusten luo erilaisilla selityksillä. He ovat poliisin mukaan esiintyneet muun muassa kotisairaanhoitajina.

Asuntoihin päästyään toisen naisen epäillään peittäneen asianomistajan näkyvyyden ja toisen anastaneen rahaa tai muuta omaisuutta.

Länsi-Uudenmaan poliisi kertoi tiistaina, että varkauksien sarjaa on tutkittu kevään aikana. Epäiltyjä rikoksia on tapahtunut myös Pohjanmaan, Lounais-Suomen, Sisä-Suomen sekä Itä-Suomen poliisilaitosten alueilla.

Esitutkinta on nyt valmistunut ja juttukokonaisuus on siirretty syyteharkintaan.

Syyttäjälle siirtyi 25 eri rikoskokonaisuutta. Kaikki epäillyt teot eivät edenneet syyteharkintaan asti.

– Tutkittujen rikosten nimikkeet ovat ensisijaisesti olleet törkeä varkaus tai törkeän varkauden yritys. Mutta sarjaan kuuluu myös pahoinpitelyä ja ryöstön yritystä, tutkintaa johtanut rikoskomisario Mats Sjöholm kertoo tiedotteessa.

Poliisi muistuttaa, ettei ventovieraita tulisi päästää omaan asuntoon.

– Jos joutuu rikoksen kohteeksi, niin tästä on ilmoitettava mahdollisimman pian hätänumeroon.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Silmitöntä väkivaltaa vappuna: Vanhusta hakattiin kirveellä30.4.2019 14.15
Jo 60 vanhuksen kuolemasta tutkinta hoitokodeissa – USU: Sekä yksityisiä että julkisia paikkoja kohteena29.4.2019 08.20

Kommentit (11)

Kommentit

Eipä tarvitse arvuutella

Eipä tarvitse arvuutella,ketkä. Toiset loiset on valepoliiseja ja akat valehoitajia. Joka kerta vain on sama laulu,että etsitään puolustuskyvyttömiä vanhuksia. Ja tämäkin on syrjinnän syytä.

99/1 -porukkaa?

99/1 -porukkaa?

Kulmahousut ovat laittaneet

Kulmahousut ovat laittaneet naisetkin tuottaviin töihin.

Nämä puolustuskyvyttömiä

Nämä puolustuskyvyttömiä huijaavat / ryöstelevät ovat yhteiskunnan alinta pohjasakkaa, kuvottavia. Toivon koko sydämmestä että karma kostaa ja kunnolla.

Näin kun kävisi,mutta edes

Näin kun kävisi,mutta edes karma ei halua sotkeutua näihin. Senverran säälittävää ja kuvottavaa sakkia...ainiin,yksittäistapauksia.

Joo, 500 vuotta on liian

Joo, 500 vuotta on liian lyhyt aika näille intian kerjäläisille kotoutumiseen.

Oikeuden todisteista löytyy

Oikeuden todisteista löytyy onneksi yhteinen tiedosto todisteeksi, jonka perusteella uhrien tietoja on pengottu ja juuri heidät valittu... :-) - Poliisin vinkki ventovieraiden taloon päästämisestä oli hyvä ohje yhteiskuntaanne vielä varmasti -80 luvulla. Silloinkin ehkä pelkästään vähän kyseenalainen.

Yhteiskunnan palvelut on

Yhteiskunnan palvelut on keskitetty kaapunaisten oleskelun turvaamiseen; työikäiset muslimisiirtolaiset vievät lapset päiväkoteihin , muslimiäidit kulkevat päiväkoteihin mustan kaavun alta silmäreiät näkyvissä. Mukavaa leppoisaa muslimin elämää, vailla tulonalennuksia tai laskujen maksua asumiseen , päiväkotimaksuihinn tai mihinkään elinkustannuksiin.Tämä tietysti rikastuttaa Suomalaista kulttuuria. Vanhuksien kotihoidossa käytetään sitten taksikuskia ja omaisia hoitotyössä . Muistisairaita heitteillä , rikollisten, kerjäläisten kohteena.

"Ainoa mitä terveydenhuollon

"Ainoa mitä terveydenhuollon yhteinen rekisteri palvelee, on määrättyjen tahojen uteliaisuutta, ei mitään eikä ketään muuta. OVELA" Metro 10.4 2014. Tällaista on maassanne jossa nämä aikaisemmin mainitut Kulmahousut vaihtuivat "tyköistuviin" -ja Ministeri Mykkänen järjesti Luodinkestävät mersut... :-) - aihe nyt on jo yli viisi vuotta vanha, mutta kukahan mahtaa olla heiton kirjoittaja. Todellisella Rikostutkinnalla asia olisi jo hoidettu lähes puolen valtakunnan "piireistä" nyt asian tiimoilta työllistettynä.

Lisää huonokuntoisia,

Lisää huonokuntoisia, muistisairaita yksin kotonaan, niin annamme samalla näille "hyväksikäyttäjille" mahdollisuuden toimia näin. Jos henkilökuntaa on 24/7 paikalla, ei nämä onnistu. Tässä on nyt 2 jäänyt kiinni, mutta kuinka paljon näitä tällaisia on. Ikäihmisten hoivakodit takaisin niille jotka niitä tarvitsevat. Samoin kodinhoitajat takaisin, niille jotka vielä kykenevät kotonaan turvallisesti olemaan. Tämä on yhteiskunnan tehtävä laittaa nämä asiat kuntoon, ei yksityisten ihmisten. Toivotaan että saamme HYVINVOINTIVALTION TAKAISIN: "Syyttäjälle siirtyi 25 eri rikoskokonaisuutta. Kaikki epäillyt teot eivät edenneet syyteharkintaan asti. – Tutkittujen rikosten nimikkeet ovat ensisijaisesti olleet törkeä varkaus tai törkeän varkauden yritys. Mutta sarjaan kuuluu myös pahoinpitelyä ja ryöstön yritystä, tutkintaa johtanut rikoskomisario Mats Sjöholm kertoo tiedotteessa. Poliisi muistuttaa, ettei ventovieraita tulisi päästää omaan asuntoon. – Jos joutuu rikoksen kohteeksi, niin tästä on ilmoitettava mahdollisimman pian hätänumeroon. (112) " Arvokas Vanhuus kaikille - Anneli Koivunen

Kuten joku totesi: Ainoa mitä

Kuten joku totesi: Ainoa mitä terveydenhuollon yhteinen rekisteri palvelee on määrättyjen tahojen uteliaisuutta, ei mitään eikä ketään muuta. Maailma kun vain yksinkertaisesti muuttuu, eikä ole jämähtänyt todellakaan pelkästään umpimähkää tapahtuvien ovikellojen soittoihin... :-) - Lait kun on säädetty kautta historian ainoastaan ja vain pelkkien "sydämmettömien" tähden.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu