Puheenaihe

Espoolaisen moskeijan lähellä räjähti ilotulite – poliisit heti paikalle

Leppävaarassa sijaitsevan moskeijan lähellä räjäytettiin perjantaina ilotulite. Kuva ei liity tapaukseen. 

Lotta Åberg / Arkisto

Viime perjantai-iltana Espoon Leppävaarassa sijaitsevan moskeijan läheisyydessä räjäytettiin ilotulite. Moskeijassa oli tiettävästi tuolloin käynnissä rukoushetki.

Poliisin mukaan kukaan ei loukkaantunut tilanteessa, eikä ilotulite aiheuttanut aineellista vahinkoa.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen partio kävi tapahtumapaikalla tarkastamassa tilanteen. Tapahtumasta ei kirjattu rikosilmoitusta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (12)

Kommentit

Ja...?

Missä Leppävaarassa on

Missä Leppävaarassa on moskeija?

Kysyisin ennemminkin, että

Kysyisin ennemminkin, että miksi?

Kyllä tuohon resurssit

Kyllä tuohon resurssit riittää. Muualla Espoossa palaa autoja harva se viikko ja muuta keppostelua, mutta ei tunnu olevan resursseja. Poliisin pää prioriteetti tuntuu nykyään olevan eräiden suojelu pahoilta puheilta ja ilotulitteilta. Mites muitten suojelu rikoksilta, raiskauksilta, väkivallalta ja kristittyjä kohtaan harjoitetulta vihapuheelta? Niinpä...sitähän minäkin, laki ei ole sama kaikille.

Miksi Moskeija Espoossa?

Miksi Moskeija Espoossa? Hullua!Pitäisi moinen toiminta kriminalisoida. Näistä muslimien touhuista on näyttöä.

Olisi nyt ollut edes pommi..

Olisi nyt ollut edes pommi...joka räjäyttää koko mörskän.

Suvaitsevaisilla on kädet

Suvaitsevaisilla on kädet veressä ,Muslimiraiskaajien uhrien veressä liotetut kädet.Nämä muslimipakolaiset raiskaavat lapsia, tyttöjä, tekevät kunniamurhia omien aviolittojen piirissä, väkivaltaa, alkoholismia, lorvimista ja kaikki yhteiskunnan laskuun.Oulun tytön nämä suvaitsevaisten "teretuloa Suomeen"pakolais- miehet joukkoraiskasivat .Tyttö teki itsemurhan. Omaiset toivovat julkisuutta mediassa, jotta mahdollisimman moni tietäisi tästä muslimien joukkoraiskauskulttuurista jota toivotaan Suomeen koska raiskaajat ovat ihmisiä.

EIkö nämä käy työssä

EIkö nämä käy työssä maksaakseen asumisen, ruoan, terveydenhuollon ja päivähoidon vai joustaako työnantaja Allahin nimeen päivärukoushetket ja pyllistämishetket moskeijoissa?pekkaspäiviä?

Pitääkö poliisin mennä

Pitääkö poliisin mennä ilotulitteiden takia? Järkevämpää olisi asentaa salakuuntelulaitteet moskeijoiden sisätiloihin, tutkia mitä siellä saarnataan omien islamin uskon harjoittajien piirissä.Näyttöä on saarnoista joissa muslimeja kehotetaan vääräuskoisia vastaan ja jopa imaamit ovat olleet osana ISIS terroristien verkostoja. Moskeijoissa tuomitaan ja annetaan ohjeita Sharialain mukaisesti.

Kunniaväkivaltaa voi vähentä

Kunniaväkivaltaa voi vähentä seuraavilla tavoilla: Uskonnon merkitystä lähi-idässä tuee vähentää. Suomessa kouluissa ei saa antaa poissaololupaa liikunnan, musiikin tunneilta uskonnon perusteella. Suomen kansalaisuuden voi saada vain mikäli hyväksyy Suomen tasa-arvon ja naisen tasavertaisen aseman joka ei riipu uskonnosta..Huivipakkoa tulee voida uhmata, naisen asema ei ole uskonnosta riippuvainen.

Poliisin palvelut menevät

Poliisin palvelut menevät näille muslimeille,tietenkin. Rahaa ja resursseja maahanmuutajille, vanhustenpalveluista viis.Ja opiskelijoiden asumistuki lakkautettiin.Rikastuttaa Suomea.

Muslimien tulee osallistua

Muslimien tulee osallistua liikuntatunneille, musiikkitunneille. Tyttöjä ei pidä eristää länsimaisesta tasa-arvosta.Uskonnon perusteella. Muslimien vanhemmat saavat tyytyä siihen miten Suomessa opiskellaan opetussuunnitelman mukaan. Ei eristämistä omiin yhteisön lakeihin.Sharialaki ei sovi Suomeen . Tyttö on yhtä tasavertainen määräämään opiskelusta, kehon koskemattomuudesta kuin poika.Suomen koulut eivät saa alistua islamisaation vaikutusvallan alle.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu