Puheenaihe

2000-luvun alun hittiyhtye tekee comebackin Suomessa – muistatko vielä heidät?

Sami Siilin

2000-luvun alussa suureen menestykseen noussut Mighty44 tekee paluun. Yhtye on juuri julkaissut uuden singlen viiden vuoden tauon jälkeen. Kyseessä on cover-versio Mejan 20 vuotta sitten julkaisemasta All 'Bout the Money -kappaleesta.

– Aloitimme keikkailun pitkän tauon jälkeen vajaa vuosi sitten ja esiintymisten lisääntyessä tuntui luonnolliselta tehdä uutta materiaalia yleisön kuultavaksi. Nyttemmin on uusia biisejä ehtinyt kertyä pöytälaatikkoon vuoden kuluessa jo kymmenkunta. All 'Bout the Money on niistä nyt ensimmäinen, ja loput näkevät päivänvalon myöhemmin kesän ja loppuvuoden aikana, kertoo Petri Rasanen, eli Mighty44:n Jet Lili.

Mighty44:n perustivat vuonna 2001 sen MC Mr. B ja tuottaja JS16. Pian mukaan liittyivät myös Jet Lili ja Kris D. Mighty44 nousi suureen suosioon heti ensimmäisellä studioalbumillaan, Greatest Hits vol.1, joka myi kultaa. Menestystä jatkoi kakkosalbumi Head Banger, josta nousi ilmoille mittavaksi radiohitiksi This Love Ain´t Going On -kappale.

Kolmannen albuminsa, Sky Rockersin jälkeen yhtye päätti jäädä tauolle. Se ei kuitenkaan koskaan virallisesti lopettanut toimintaansa ja jatkaakin nyt keikkailua uusien julkaisujensa myötä kokoonpanollaan Mr. B, Jet Lili ja Jay Em.

– All 'Bout the Moneyn kertosäkeistä vastaa luottolaulajamme Anna Paatero. Lopputuloksena syntyi hyvän fiiliksen kesäbiisi, joka kunnioittaa vanhaa mutta höystää sitä Mighty44:n uudella twistillä, Rasanen toteaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (3)

Kommentit

En todellakaan muista.

En todellakaan muista.

Evö nevö hööd.... EVVK...

Evö nevö hööd.... EVVK...

Mä luulin että bomfunk mc

Mä luulin että bomfunk mc

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu