Puheenaihe

Uudella SDP-ministerillä on 350 000 euron sijoitussalkku – USU: Omaisuus yhteensä 600 000 euroa

Kuvituskuva. Anttonen Agata

SDP:n tuoreen työministeri Timo Harakan osakesalkku on huomattavasti suurempi kuin aiemmin julkisuudessa on kerrottu. Salkun arvo on 350 000 euroa, ei 180 000 euroa. Kun mukaan lasketaan muuta varallisuutta, yhteenlaskettu arvo nousee noin 600 000 euroon. Asiasta kertoo Uutissuomalainen.

Harakka kuvaa osakesalkkuaan Uutissuomalaisen jutussa taloudelliseksi turvaksi elämän ja työelämän myrskyissä. Hän kertoo olleensa nuoresta asti töissä, joten sijoittamiseenkin on jäänyt rahaa. Harakka on myös ollut yrittäjänä 1980-luvun puolivälistä saakka.

Harakka kertoo tuntevansa kohtalaisen hyvin sijoitusmaailman, ja hänellä on asiantuntemusta puhua verotuksesta sekä yritysverotuksesta. Nämä asiat ovat osaltaan olleet nostamassa häntä SDP:n veroasiantuntijaksi, Uutissuomalaisen jutussa kerrotaan.

– En ole ainakaan omilla asioilla, koska haluan muuttaa osinko- ja yritysverotusta, Harakka sanoo Uutissuomalaisen jutussa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (5)

Kommentit

Tyyppillinen Demari.

Tyyppillinen Demari.

Tulihan se sieltä jo vaikka

Tulihan se sieltä jo vaikka muste hallitusohjelmassa on tuskin kuivunut , Harakka ja SDP yrittää siis takaoven kautta nostaa ( "halu yrittää muuttaa osinko- ja yritysverotusta" ) yrittäjien ja yritysten verotusta saadakseen rahaa maailmanparantamiseen mm. turvapaikkahakijoiden nyt jo satoihin miljooniin nouseviin oleskelu- ja toimeentulokuluihin, loppuraha annetaan kehitysapuna Afrikkaan, omaan maahan ei jää vanhuksille ja lapseperheille mitään , korkeintaan murusia. Taitaa Rinteen vappusatasetkin jäädä lupausasteelle, kun kaikki rahat menee idealistiseen maailman parantami-seen, punavihreät naisministerit keksii aiheita kyllä tuhlata.

Tämä räkätti se on

Tämä räkätti se on varsinainen veroasiantuntija, joo. Ja vielä muka yrittäjä. Demari. Kädet syvällä toisten taskuissa, muilta otettava aina pois. Mutta itselle kelpaa kyllä osinkotulot, jotka pitäisi oikeilta yrittäjiltä verottaa pois. Haittalintu pahimmasta päästä.

Osaa siis kiertää veron

Osaa siis kiertää veron maksun siten ettei joudu vastuuseen. Kyllä ministerilä tulisi olla velvollisuus kertoa tietonsa avoimesti myös kansalaisille. Näin jokainen voisi kierää veroja aina viimeistä systemien mukaan. Kun jokainen lakeja valmistelemasa oleva tietä kyllä varmaan miten minkin lain voi kiertää tarvitaessa,

Porvari punaisessa viitassa.

Porvari punaisessa viitassa.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu