Puheenaihe

Janne "Nacci" Tranberg yhä joukossa – näitä ihmisiä poliisi nyt etsii kuumeisesti, listalla myös yksi nainen

Janne Petteri Tranberg.

Keskusrikospoliisi kaipaa yleisövihjeitä yhteensä kymmenestä etsintäkuulutetusta.

Etsintäkuulutettujen joukossa on useita törkeistä rikoksista tuomittuja henkilöitä, jotka saattavat oleskella tai lomailla Suomessa.

Listan henkilöistä on annettu eurooppalainen pidätysmääräys (EAW). Heitä etsitään syytetoimia ja suorittamatta jääneitä vankeusrangaistuksia varten.

Tiedot ja havainnot henkilöistä pyydetään toimittamaan Keskusrikospoliisiin sähköpostitse wanted.krp@poliisi.fi tai puhelimitse +358 50440 1800.

Näitä henkilöitä poliisi etsii:

  • Tranberg, Janne Petteri
  • Kora, Pekka Johannes
  • Al-Hmedawi, Hayder Abduljabbar Saddam
  • Florin, ent. Heikkilä, Toni Henri Mikael
  • Annunen, Jukka Tapio
  • Ahonen, Tuomo Antti
  • Keituri-Ben Mabrouk, Niina Elisa
  • Värtinen, Jeremias Emil Olavi
  • Kovanen, Jari Juhani
  • Dinh Ba, Vinh Tuong

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

"Nacci" Tranbergin ex-vaimo Hanna kertoo erikoishaastattelussa, millaista oli arki maan etsityimmän rikollisen kanssa – "Kotietsinnät omalla tavallaan yhdistivät meitä"8.5.2019 10.02
Ulkomaiset rikollisjengit tuovat Suomeen kovat otteet ja reviiritaistelut – KRP: "Pyrkivät soluttautumaan rakennus-, turva- ja ravintola-alalle"29.3.2019 13.44
KRP paljasti rajun luvun: "Suomalaiset menettäneet lähes 5 000 000 euroa huijareille" – Vastasitko sinä +44-alkuiseen puhelinnumeroon?25.3.2019 13.17

Kommentit (8)

Kommentit

Kuvagallerian eka henkilö

Kuvagallerian eka henkilö näyttää samalta turvapaikanhakijalta, joka valitti että vastaanottokeskuksessa on pahanmakuista puuroa.

Tässä se etsintäkuulutettu

Tässä se etsintäkuulutettu nainen. Uskonnoltaan äärimuslimi. https://www.facebook.com/aicha.benmabrouk.1

Joidenkin instanssien mukaan

Joidenkin instanssien mukaan #ihmisoikeudet kuuluvat kaikille. Ilmeisesti siksi näillekin on annettu mahdollisuus vapauteen. Miksi siis hötkyillä, antaa heidän nyt nauttia oikeuksistaan.

ISIS - vaimot, jotka

ISIS - vaimot, jotka osallistuneet mm.Jesidiorjiensa kidutuksiin ovat saaneet omaisiaan kirjoittelemaan mediaan valituskirjoituksia. Omaiset syyttävät Suomen poliitikkoja siitä, että Suomi ei hae terroristejakaan yhteiskunnan laskuun Suomeen.Sota-alueelta.Jos menen Espanjaan , tuhlaan rahat , rahaa ei paluulentoon. Vaadinko Suomen Kelaa ostamaan minulle lentolipun Suomeen? Että oikein terroristit tulisi hakea Suomeen kuin kuninkaalliset ? Omaiset valehtelevat mediassa , ei kukaan Selväjärkinen usko Suomalaisen ISIS Kalifaatista kiinni löytyneen terroristin vaimon syyttömyyttä ISIS - terrorismin toimintaan. Ovat syyllisiä kaikki. Kyllä lehdet kirjoittavat omaisten mielipiteitä myyntimielessä , pääasia että virallinen taho ei auta millään lailla näiden terroristien pääsyä Suomeen. Oikeudenmukaisuuden ja Suomen turvallisuuden vuoksi. Terroristiset kanavat tulee sulkea .

Äännetäänkö tuo Nacci nakki

Äännetäänkö tuo Nacci nakki vai natsi?

Kansalaisillenne jopa TV:stä

Kansalaisillenne jopa TV:stä tuttu kasvo, jolle ei haeta edes kahden vuoden tuomiota jota Kansainvälinen etsintäkuulutus yleensä "vaatii"... :-) - Propsit Valtiollenne, sekä sen Viranomaisille ja luetaan 7- päivää lehdestä loput kun aika on kypsä sekä myös hänen kanssaan maanne Viranomaisten tekemä kaupankäynti saadaan päätökseen.

Sisäministeriö halusi asuttaa

Sisäministeriö halusi asuttaa ISIS- taistelijat tavallisten ihmisten keskuuteen , lähiöihin asumaan. ISIS-raakuuksia tehnyt sotilas asumaan asumistuilla ja elämään Kelan rahoilla. Kohtelu parempaa kuin sotaveteraaneille jotka taistelivat itsenäisyyden , eivät ISIS - Kalifaatin ja terrorismin ja Sharialain puolesta ..Haluatko sinä seinänaapureiksi taistelijan joka on tappanut ampumalla 250 uhria, raiskannut 150 lasta, leikannut kurkun kymmeneltä uhrilta ? Mediassa ISIS taistelija kertoi tekemistään julmuuksista . Näitä ihmishirviöitä, Islamin Allahia palvovia verrataan sotaveteraaneihin joita Suomen tulee tukea ja palkita. On tämä hävytön maa.

Ovatko ISIS terroristit

Ovatko ISIS terroristit sotaveteraaneja? Taistelleet ISIS Kalifaatin puolesta vääräuskoisia ja länsimaita arvoja vastaan. Nyt ISIS -veteraanit palkitaan toivottamalla taistelutantereelta takaisin Suomeen. Kunniamitalit rintaan ja kutsu Linnanjuhliin? ISIS - oppikirjasta: on oikein tappaa vääräuskoisia lapsia. Nämä taistelijat eivät ole etsintäkuulutettuja vaikka tehneet rikoksia kymmenen potenssiin kymmenen verrattuna kuvissa oleviin rikollisiin.Se uskonto toimii. Islam .

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu