Puheenaihe

IL: Sofia Belórfin asianajaja selittää kohulausuntojaan – osansa saavat "nykyajan tasa-arvoihmiset ja feministit"

Sofia Belórf

Jari Kupiainen

Sofia Belórfin asianajaja Pauli Perovuo puolustaa Iltalehden haastattelussa kohua herättänyttä lausuntoaan.

Perovuo totesi aiemmin lehden haastattelussa, että fitnessmalli on ollut tilanteessa "kotirouvana ja ottanut vastaan mieheltään elatusta, niin kuin kunnon nainen mieheltä ottaa". Lausuntoa on somessa ehditty jo pitää seksistisenä.

Iltalehdelle Perovuo toteaa kasvaneensa yhdeksänlapsisessa perheessä ja että hänen äitinsä oli kotona hoitamassa lasta, kuten myös miehen vaimo. Hän tähdentää ettei tarkoittanut lausuntoa seksistisesti, mutta ei pyytele anteeksi "konservatiivista maailmankuvaansa".

– Nykyajan tasa-arvoihmiset ja feministit rakentuvat tällaiselle ”kummallakin oma voipaketti jääkaapissa ja voin kulutuksesta pidetään kirjaa” -ajattelulle.Tämä nyt on ääriesimerkki, mutta pointtina se, että kaikki kulut jaetaan ja niistä pidetään kirjaa. Se on minulle vierasta, hän toteaa lehdelle.

– Voi olla, että nämä ”voipaketti-tasa-arvoihmiset” pitävät minun maailmankuvaani itselleen sopimattomana. Sehän on ihan heidän ongelmansa, ei minun, hän jatkaa haastattelussa.

Sofia Belórfi on parhaillaan vangittuna todennäköisin syin epäiltynä tuottamuksellisesta rahanpesusta. Naisen puoliso Niko Ranta-aho on vangittuna törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingainerikoksesta epäiltynä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

HS: Sofia Belórf kiistää syyllistyneensä törkeään rahanpesuun – Puolustusasianajaja: "Hän on tullut elätetyksi miehensä rahoilla, eikä ole tiennyt niiden alkuperää"19.7.2019 14.35
Seiska: Sofia Belórf ja aviomies pidätetty vakavista rikoksista – tällainen rangaistus pariskuntaa voi uhata18.7.2019 12.52

Kommentit (3)

Kommentit

Advoseeraus menee siinä

Advoseeraus menee siinä vaiheessa suohon kun ensin puolustetaan päämiehen toimintaa ja sitten puolustetaan omia lausumia. Ei varmaan kannattaisi vastailla salin ulkopuolella toimittajien kysymyksiin salin kun työ salissa on kesken.

Joo, pullantuoksuinen

Joo, pullantuoksuinen kotirouva paksuine meikkeineen ansaitsee kunnon elatuksen. Heh !!

Taitaa olla melko ÄIÄ tää

Taitaa olla melko ÄIÄ tää Perovuo...heh.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu