Puheenaihe

Yle: Kuoppa tiessä rikkoi renkaita moottoritien liittymässä jopa 34 autosta – kukaan ei saanut korvauksia

Kuvituskuva.

Janne Koivisto

Kuoppa tiessä vahingoitti kymmeniä autoja Nokialla Pirkanmaalla viime helmikuussa. Ylen mukaan 34 autoilijaa haki korvauksia kohdasta, jossa asfaltti oli vaurioitunut moottoritien liittymässä. Siihen ajettaessa autojen renkaat ja vanteet rikkoutuivat.

Osa rengasvahingoista tuli nopeasti, jopa muutaman tunnin aikana 10. helmikuuta, Lapin ELY-keskuksesta kerrotaan Ylelle.

Ylen mukaan ELY-keskus on nyt päättänyt, että kukaan asiassa korvauksia hakeneista ei saa korvauksia, sillä vahinkopaikka oli merkitty liikennemerkillä ja lisäkilvellä varoitettiin päällystevaurioista.

– Maanteitä ei voida pitää reaaliaikaisesti täysin moitteettomassa kunnossa, ELY-keskus myös kommentoi Ylelle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (8)

Kommentit

On se kumma kun ysörillä ja

On se kumma kun ysörillä ja aikaisemmin tiet olivat moitteetomassa kunnossa, mut ei enää. Kauhesti rahastetaan autoilulla, muttei rahaa mene oikeeseen asiaan mihin ne on tarkoitettu. Eu ja korruptoituneet poliitikot koplaa rahat omiin taskuihin. On tää suomi niin SAIRAS MAA

Meillä on nyt ihan muuta

Meillä on nyt ihan muuta käyttöä niille rahoille,koko maailma on näet pelastettava ja elätettävänä siinä samassa.

Toihan vaan nostaa BKT:a, kun

Toihan vaan nostaa BKT:a, kun rengaskauppa lisääntyy. Hallitus on tyytyväinen.

Ei lisää. Satu "rikotun

Ei lisää. Satu "rikotun ikkunan" taloushyödyistä näyttää elävän ja voivan hyvin vaikka jo 1800-luvulla todistettiin, että kyseessä on silkkaa höpöhöpöä.

Käytetään teitten alussa

Käytetään teitten alussa "routavaurio" merkkiä niin väistetään vastuu. Näinhän Porvoo tekee Kokonniementiellä, tie on ollut kuin kynnöspeltoa vuosikausia. Paikkaillaan, jos jaksetaan aina muutama monttu ja kerrotaan lehdissä, että ei ehditä, kun on liian paljon hommia??

Kelalle uusi tuki

Kelalle uusi tuki maksettavaksi : maanteiden käyttötuki. Joka kuukausi autoilijalle 400 euroa brutto, veroprosentti 2 . Tuen avulla maksetaan maanteiden aiheuttamia kustannuksia. Tuki tulee automaattisesti vuoden kerrallaan . Tukea ei tarvitse tarkistaa kuin kerran vuodessa , kuten asumustuki. Mikäli kustannukset maanteiden huonosta kunnosta nousevat, tukea nostetaan .

Valtion hoitamat tiet ovat

Valtion hoitamat tiet ovat yleensä huonommassa kunnossa kuin yksityisten hoitamat tiet. Rekkaralli kuluttaa asfaltit nopeasti . Ulkomaiset rekat kuluttavat tiet, eivät maksa mitään ylläpitokustannuksia. Suomalainen henkilöauton kuljettaja ottaa vastaan rappiot ja tappiot.

Päälystevaurioita alkaa olla

Päälystevaurioita alkaa olla Suomen yleisin liikennemerkki. Ihme, kun kukaan ekonipottaja ei ole kertonut teiden huonon kunnon johtuvan ilmastonmuutoksesta!

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat