Puheenaihe

Tässä on VR:n kalustoyhtiön uusi nimi – "Pystymme erottautumaan muista"

VR-konserniin kuuluva junakaluston kunnossapitoyhtiö tunnetaan jatkossa nimellä VR FleetCare.

Jussi Vehkasalo / Arkisto

Vuoden alusta VR:n tytäryhtiöksi yhtiöitetty junakaluston kunnossapitoyhtiö VR Kunnossapito Oy tunnetaan jatkossa nimellä VR FleetCare.

Yhtiö julkisti nimen keskiviikkona.

– VR FleetCare on iskevä ja kansainvälinen nimi, jolla pystymme erottautumaan muista kunnossapitoyrityksistä. VR FleetCare kertoo asiakkaalle, että pidämme huolta ja välitämme heidän omistamastaan kalustosta, toimitusjohtaja Kimmo Soini sanoo tiedotteessa.

– Tytäryhtiöstatuksen mukana tuleva etuliite VR muistuttaa yrityksen mittavasta historiasta rautatiemaailmassa sekä taustalla olevan isäntäyrityksen leveistä hartioista.

VR FleetCaren tavoitteena on hakea kasvua muusta raideliikenteestä ja lähialueilta.

Soinin mukaan raidekaluston kunnossapidon markkina näyttää hyvältä. Kun raideliikenteen osuus koko liikenteestä kasvaa niin samalla myös huoltomarkkina kasvaa.

– Kärkiasioitamme on kehittää älykästä ja ennakoivaa kunnossapitoa sekä tuoda asiakkaillemme tarjolle uusia dataan ja analytiikkaan perustuvia kaluston elinkaaripalveluita, VR FleetCaren kaupallinen johtaja Peter Guldbrand kertoo tiedotteessa.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (5)

Kommentit

Voi hyvät hyssykät sentään!

Voi hyvät hyssykät sentään! Ei kai tuolla olla noin tyhmiä, että luullaan hassunhauskoilla nimillä peitettävän yksityistämisen tuoma karu tulevaisuus, Kohta meillä on edessä sama kuin Isossa Britanniassa. Henkilöhallinto Postin tapaan ja turvallisuus mitä sattuu.

Ainoa oikea suunta olisi

Ainoa oikea suunta olisi palauttaa kaikki valtion kiskoilla kulkeva liikenne takaisin valtion laitoksen, "valtion rautatiet", hallintaan ja hoitoon sekä se suoraan parlamentaariseen valvontaan ja hallintaan. ja sama postille, sähkön kantaverkolle, tietoliikenneverkoille j.n.e.

VenttaaRauhassa olis parempi.

VenttaaRauhassa olis parempi.

Mitä mahtaa johdon päässä

Mitä mahtaa johdon päässä liikkua, kun annetaan valtion eli kansan omistama suomalainen yhtiölle englanninkielinen nimi! Ei nosta arvostusta.

Raija Mandelin

Onko tuo englanninkielisen

Onko tuo englanninkielisen yhtiönimen alku "VR" ehkä lyhenne sanoista "Virtual Reality"?

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu