Puheenaihe

IL: Postin pomolle ostettiin 30 000 euron golfosake – samoihin aikoihin yli 300 sai potkut

Postin toimitusjohtaja Heikki Malinen sai viime vuonna palkkaa ja palkkioita liki miljoona euroa.

Mäkilä Ville

Posti hankki 30 000 euroa maksaneen golfosakkeen Suomen kalleimmalta golfkentältä Sarfvik Golfista keväällä 2015, kertoo Iltalehti.

Lehden tietojen mukaan kirkkonummelaisen huippukentän osake hankittiin Postin toimitusjohtajalle Heikki Maliselle tämän omasta aloitteesta. Malinen on viime päivinä ollut kohun kohteena muhkeiden bonuspalkkojensa takia.

Iltalehden mukaan osakekauppa herätti Postissa ihmetystä, sillä yhtiössä oli alkamassa yt-neuvottelut, joiden päätteeksi yli 300 työntekijää irtisanottiin.

Iltalehden mukaan samaan aikaan Postin johdossa päätettiin myydä kaksi Espoon Master Golfin osaketta tuomatta asiaa hallituksen tai johtoryhmän käsittelyyn. Ne myytiin 30 000 euron tappiolla, kertoo IL.

IL:n mukaan Postilla on edelleen myös useita golfosakkeita Heinolan Vierumäellä. Yhtiön viestintä kertoi vuonna 2015, että osakkeita on tarkoitus myydä. Myynti ei ole kuitenkaan vieläkään toteutunut, ja nyt selityksenä on golfosakkeiden heikko menekki.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (2)

Kommentit

Osake voitaneen myydä

Osake voitaneen myydä yritystoiminnan kannalta tarpeettomana maliselle nimelliseen euron hintaan ( 1€ )?

Se on tuo

Se on tuo suhteellisuudentaju tyystin kadonnut jokaiselta Posti hallituksen jäseneltä, kun eivät enään ymmärrä mikä on kohtuullista kussakin tilanteessa?

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu