Puheenaihe

Kaksi nuorta miestä kuoli yllättäen – poliisi varoittaa vaarallisesta huumeesta

Kuvituskuva / arkisto

Kahden nuoren miehen epäillään kuolleen huumausaineeseen Joensuussa. Poliisin mukaan Joensuun seudulla voi olla liikkeellä vaarallista huumetta.

Poliisin mukaan viikonloppuna paljastui kaksi kuolemantapausta, joissa molemmissa uhri on joensuulainen mies. Tieto ensimmäisestä vainajasta tuli lauantaiaamuna ja toinen sunnuntaiaamuna. Molemmat vainajat löydettiin yksityisasunnoista.

Poliisin mukaan molemmat miehet olivat nauttineet ennen kuolemaansa huumausaineita. Yksi käytetty huumausaine on ollut mahdollisesti Subutex. Lopullinen varmuus kuolinsyystä saadaan oikeuskemiallisissa tutkimuksissa.

Poliisi kertoo ottaneensa viikonloppuna kiinni nuorehkon joensuulaisen miehen, jonka hallusta löydettiin 187 kappaletta Subutex-tabletteja. Tutkinnassa selvitetään nyt mahdollista yhteyttä kahteen kuolemantapaukseen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (5)

Kommentit

Huumeiden tie on kiitotie

Huumeiden tie on kiitotie kuolemaan; ennemmin tai myöhemmin. Porttiteoria pitää paikkansa tänäkin päivänä; päihteet, miedot huumeet, lääkkeiden väärinkäyttö huumaus ja hyvän olon käyttöön, pian toleranssi kasvaa ja vaikutus häviää, vieroitusoireet aiheuttavat ensiavun tarpeen, kierre kohti sairauksia, kuolemaa on pedattu.Hoitoon ei uskalleta mennä pelossa, että tuomitaan rikollisuudesta, sillä huumeiden käyttö , hallussapito ja myynti ovat rikollista toimintaa. Huumeiden myyjät haukkuvat virallista narkomaanien riippuvuushoitoa, sillä myyjillä on kyseessä bisnes, jokainen hoidossa oleva riippuvainen huumeorja on pois laittomasta bisneksestä ja tuotosta.

mihis kaikki kommentit katos?

mihis kaikki kommentit katos?

Siirtyivät ylilaudalle

Siirtyivät ylilaudalle hakemaan kunnioitusta.

Kaks narkkia sussunluukulla

Kaks narkkia sussunluukulla vähemmän.

Juurikin näin

Juurikin näin

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu