Puheenaihe

Objektiseksuaali Anne kertoo Ylelle avoimesti parisuhteestaan WTC-tornien kanssa – Kyseessä on harvinainen seksuaalisuuden muoto

Annen pitkäaikaisena haaveena on päästä WTC-tornien muistomerkille. Arkistokuva.

Mika S. Horelli

Ylellä esitettävä dokumentti Rakkaani WTC kertoo kolmekymppisestä Annesta, joka on suhteessa World Trade Centerin tuhoutuneiden kaksoistornien kanssa. Anne on Ylen artikkelin mukaan ensimmäinen Suomessa avoimesti julkisuuteen tullut objektiseksuaali.

Objektiseksuaalinen ihminen rakastuu ja sitoutuu erilaisiin esineisiin, kuten vaikkapa rakennuksiin, koneisiin tai autoihin. Kyseessä on harvinainen seksuaalisuuden muoto, jossa ihminen kokee saavansa myös vastarakkautta esineiltä.

 

Anne huomasi seitsemänvuotiaana olevansa kiinnostunut esineistä. Ihastuksen kohteina ovat olleet muun muassa Näsinneula, laskettelurinne, jyrsin, siskon sukset, sekä maitoauton perävaunu.

Annen pitkäaikaisin esinesuhde on WTC-tornit, joihin hän kertoo ihastuneensa 14-vuotiaana vuonna 2002. Anne pitää suhdetta torneihin yllä omistamansa julistekuvan ja tornin pienoismallien avulla. Hänen haaveenaan olisi päästä New Yorkissa tuhoutuneiden tornien muistomerkillä.

Anne on suostunut kertomaan dokumentissa omasta suuntautumisestaan ja arjestaan kaksoistornien kanssa, koska haluaa rohkaista jokaista objektiseksuaalia olemaan oma itsensä, Ylen verkkosivuilla kerrotaan.

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (6)

Kommentit

Myös suljetulle osastolle

Myös suljetulle osastolle olis tarvetta.

Saako leskeneläkettä nyt kun

Saako leskeneläkettä nyt kun tornit on sortunut?

No kyllähän tuonkin kirkko

No kyllähän tuonkin kirkko voisi vihkiä niiden tornien raunioiden kanssa kun vihkivät homot ja muutkin friikit...?

Voi Jeesus....

Voi Jeesus....

Jos laskettelurinteen ja

Jos laskettelurinteen ja jyrsimen osalta on valittava, kannattanee tyytyä rinteeseen. Jyrsin voi olla jännittävä, mutta turhan raju.

Ihmisiä jokalähtöön. :)

Ihmisiä jokalähtöön. :)

Hyvinvointia elämään https://allergiakauppa.fi

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu