Puheenaihe

Petteri Orpo MTV:n Uutisextrassa: ”SDP petti vaalilupauksen. Hallitukseen ei voi luottaa”

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo.

Tiina Örn

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo syytti lauantaina MTV:n Uutisextrassa hallitusta ja erityisesti pääministeripuolue SDP:tä keskeisen vaalilupauksen pettämisestä.

Orpon kohteena oli SDP:n lupaus hoitajamitoituksesta.

– Ei hallitus voi antaa sellaista lupausta, jota ei voi toteuttaa, kun hoitajia ei ole. Minusta tämä on suuri petetty vaalilupaus, Orpo latasi.

– Hallituksen työ alkaa todella huonosti, hallitukseen ei voi luottaa, Orpo jatkoi.

Vanhusten hoiva ja hoitajamitoitus ovat kuumentaneet poliittista keskustelua tällä viikolla, kun pääministeri Antti Rinne (sdp.) kertoi Kuntapäivien puheenjohtajatentissä, että tarvittavaa 4 000 lisähoitajaa ja lääkäriä ei saada tällä vaalikaudella rahan puutteen vuoksi.  

MTV:n juttu aiheesta on täällä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (9)

Kommentit

Rahamäärä lisättävä sen

Rahamäärä lisättävä sen jälkeen hoitajamitoitus on kunnossa ja se tapahtuu kuntaveroja nostolla.

Paljonko maksat

Paljonko maksat kunnallisveroa? Käsittääkseni minimaalisen vähän. Eli taas on sosialisti vaatimassa muille lisää veroja.

Kokoomustako vanhusten hoito

Kokoomustako vanhusten hoito kiinnostaa??

Sairaanhoitajat äänestävät

Sairaanhoitajat äänestävät Kokoomusta. Vuonna 2007 vaaleja ennen Katainen lupasi 500€/kk Sari Sairaanhoitajalle ja voitti vaalit. Tuolloin Suomi joutui lamaan, mitä ei julkisensektorin jätti palkankorotukset helpottaneet, kaikki muutkin julkisilla halusivat ja saivatkin korotuksia. Tämä ei niin hyvä juttu ollut lama kesti Suomessa pidempään kuin muualla. Nyt kokoomus on kiinnostunut edelleen vanhustenhoidon yksityistämisestä.

Kokoomus nyt ei ole mitään

Kokoomus nyt ei ole mitään muuta tehnytkään kuin pettynyt. Jokainen kokoomusta äänestänyt joka jää ilman hoitoa saa mitä tilasi.

Kaikkihan noi pettää

Kaikkihan noi pettää lupauksensa vuorollaan, Kock, vasemmisto ja tietty kepulit. Kansa on helposti vedätettävissä, kun uskovat aina uudelleen ja uudelleen noiden samojen puolueiden ja naamojen vaalivedätyksiä.

Antti RInteen puheet ja

Antti RInteen puheet ja lupaukset vailla mitään tietoa. Edes jonkunlaista talousasioiden ymmärrystä pitäisi olla.

Kokoomus vasta puolue on ja

Kokoomus vasta puolue on ja vaan pahassa.

On ikävää että viime

On ikävää että viime Hallituskaudella lähes väkisin ajettu Sote, -ja myös ilman Perustuslakivaliokuntaa tosiaan se tänne tehtynä, näin sijoittajien korjaamaan tällä tarjolla olevaa toimintaa myös useimmat Kunnat lähes konkurssiin ajettuna... :-) - Kapitalistien rehellinen Matematiikka oli vain pelkästään tällä yhteiskuntanne saralla tätä, Rinteen sentään yrittäessä yli Miljardin Lisärahoituksen turvin elvyttää heitä edelleen myös näiden hyvinvointipalveluiden tuottajana. Talousasioiden ymmärrystä kun on monenlaista, tämän Hallituksenne toimineena vasta vajaa puoli vuotta, pelkät Hallitustunnustelut ja Kesälomat tähän sisällytettynä. Vahva Oppositio on toki poikkeuksetta yhteiskunnan edun mukaista, ei Hallitus jossa on viisi Ministeriä Puolueesta, joka ei saanut kevään Eduskuntavaaleissa edes ensimmäistäkään Kansanedustajaa.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu