Puheenaihe

Huuhkajien EM-kisapaikan juhlijat eivät pettäneet: Mantan patsas hukkui ihmisiin, Helsingin keskusta meni tukkoon

Paulus Arajuuri jalkapallo Huuhkajat A-maajoukkue

Janne Ekman

Suomi varmisti perjantaina illalla paikkansa jalkapallon ensi kesän EM-kisoissa.

Huuhkajat voitti Liechtensteinin maalein 3-0. Se riitti historiallisen saavutuksen sinetöimiseen. Suomi ei ole koskaan aiemmin pelannut jalkapallon EM- tai MM-kisoissa.

Juhlinta ottelun jälkeen oli sen mukaista. Yleisö vyöryi loppuvihellyksen jälkeen stadionille ja juhlinta levisi nopeasti Helsingin keskustaan

Jo ennen voittoa juhlan ytimeksi arvailtiin Kauppatorin laidan Havis Amanda -patsasta, joka nopeasti peittyikin jalkapallofaneista.

Vihreiden kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Atte Harjanne jakoi Twitterissä illalla kuvan, jonka asetelma muistuttaa Euroopan kiihkeimpien vallankumousvuosien maalausta. "Mantaa" ei enää väenpaljoudelta näy lainkaan.

Patsaan kunnosta on jo aiemmin kannettu huolta, sillä se on tavallinen paikka juhlia Suomen menestystä myös jääkiekossa. Tälläkin kertaa patsas vielä kesti koossa, mutta sen on kerrottu rasittuneen pahasti.

Helsingin poliisin mukaan juhlinta sujui melko rauhallisesti. Väki tukki illalla Unioninkadun ja hidasti liikennettä keskusta-alueella.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (6)

Kommentit

Enää ei olisi puuttunut,kun

Enää ei olisi puuttunut,kun oitaisiin viety voitto pois,kun nämä helvetin fiksut ”kannattajat” juoksi kentälle juhlimaan. Tästä varoiteltiin joka uutisessa ja kuulutettiin kentällä,mutta ei. Osa on näistä sankareista on urheiluttomia läskejä,mitkä ei ole liikkunut yhtään ylimääräistä askelta muuten,mutta niin kovia faneja. No isot sakot tulee ja sehän on pois nuorilta pelaajilta sitten,kun kausimaksut nousee.

Se voi kai vieläkin päätyä 0

Se voi kai vieläkin päätyä 0-3 tappioksi? UEFAn seuraava kokous käsittelee asiaa, sakot tosiaankin kai ainakin tulee ja säännöissä mahdollisuus kääntää tulos tuossa tapauksessa toisinpäin? Kokousta voi jännittää enemmän kuin itse ottelua eilen?

Oli toisessa lehdessä ettei

Oli toisessa lehdessä ettei pisteitä viedä, mutta sakkoja voi tulla.

Ok, ei osunut silmiini tuo,

Ok, ei osunut silmiini tuo, hyvä kun korjasit. Kuvittelin niiden päättävän asiasta myöhemmin, päivien päästä?? Mutta hyvä jos euroilla selviää?

MooXi.net - loistava projekti

MooXi.net - loistava projekti aikuisille, jotka haluavat löytää sukupuolen

MooXi.net - loistava projekti

MooXi.net - loistava projekti aikuisille, jotka haluavat löytää sukupuolen

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu