Mainos: Helsingin kaupunki

Helsingissä hiihtokausi alkaa jo lokakuun alussa

Kivikon hiihtohallissa suksitaan mutkitellen kahdessa kerroksessa laskuineen ja nousuineen.

Mainos | Helsingissä pääsee hiihtämään huomattavan aikaisessa vaiheessa syksyä, kun Kivikon hiihtohalli (Savikiekontie 4) avaa ovensa sivakoijille maanantaina 5. lokakuuta kello 7.00. Halliin on vaihdettu lumi ja ladut ovat laadukkaassa kunnossa. Hallissa hiihdetään muun muassa LED-valaisemien loisteessa, joka osaltaan tekee hiihtokokemuksen mielekkäämmäksi. Halliin pääsee tälläkin kaudella jo kello 7.00 aamulla, jolloin aamuvirkuimmat hiihtoniilot voivat heittää lenkkiä jo ennen työvuoroa.

Muuten hiihtohallin palvelut ovat viime vuosilta tuttuja. Latua on kahdessa kerroksessa nousuineen ja laskuineen yhteensä reilu kilometri, eli peruskierros on 850 metriä ja lisälenkki 200 metriä. Latujen leveys on 6–8 metriä, ja ne soveltuvat sekä perinteiselle ja vapaalle tyylille. Sisäänpääsymaksuun sisältyy aina saunominen sivakoinnin jälkeen. Pukukoppitiloihin kannattaa varata mukaan euron kolikkopantti pukukaappia varten. Hallin aulakahvila on avoinna päivittäin kello 7.00–20.00.

Tälläkin sisähiihtokaudella Kivikon hallissa on mahdollisuus myös suksien säilytykseen. Lisäksi hiihtohallin aukioloaikoina tarjolla on myös muun muassa suksivuokrausta ja erilaisia suksien huoltopalveluita.

Kivikon hiihtohalli on auki koko viikon maanantaista sunnuntaihin kello 7.00–20.00, ja halli suljetaan kello 21.00, joten hiihtoaikaa on lähes yhdeksään asti.

Kivikon hiihtohallin hintatiedot

Aikuiset

– kerta 14€

– 5 krt 50€ (+ 3€ avainkortti)

– 10 krt 90€ (+ 3€ avainkortti)

Muut

– kerta 12€

– 5 krt 40€ (+ 3€ avainkortti)

– 10 krt 70€ (+ 3€ avainkortti)

Lapset (7–11 v.)

– kerta 10€

– 5 krt 30€ (+ 3€ avainkortti)

– 10 krt 50€ (+ 3€ avainkortti)

Perhelippu yksi aikuinen ja yksi 7–11-vuotias lapsi 15€

Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät hiihtämään maksutta pääsylipun lunastaneen ja hiihtävän aikuisen seurassa.

Lisätietoja hallista voi vilkuilla osoitteesta www.helsinkiliikkuu.fi/hiihtohalli