Mainos: K-supermarket Saari

Laajasalon K-Supermarket Saari laajenee – kaupan uusi helmi on 30-paikkainen ravintola ”Glassroom”

Laajennus tuo kauppaan 400 neliötä lisäpinta-alaa, jonka ansiosta valikoimia kasvatetaan, pakettipalvelut paranevat ja kaupan sisään tulee ruokaravintola anniskeluoikeuksineen. Remontin aikana asiakkaita palvellaan tuttujen aukioloaikojen puitteissa, joten saarta edemmäs ei ruokaostosten takia tarvitse lähteä.

K-Supermarket Saaren kauppias Teppo Ojala kertoo, että kaupasta löytyy useita tarkkaan harkittuja yksityiskohtia. Yksi niistä on taustalla näkyvä Helsingin siluetti, jossa Yliskylä eli kaupan sijainti on merkitty valopisteellä.

Mainos | Vielä muutama vuosi sitten K-Supermarket Saaren kauppias Teppo Ojala ei olisi uskonut, että syksyllä 2021 hänen kaupassaan olisi anniskeluravintola. Kaupankäynnin murros, asiakkaiden toiveet ja kiihtyvää vauhtia kasvava Laajasalo tekivät asiasta kuitenkin ajankohtaisen.

- Haluan kehittää kauppaa ja tehdä siitä vieläkin paremman laajasalolaisille. Se tarkoittaa myös aivan uusia tapoja palvella asiakkaita, kauppias sanoo.

Elokuussa valmistuva ravintola ”Glassroom” tulee olemaan kaupan uusi helmi. Tila sijaitsee kätevästi kauppakeskuksen käytävän vierellä, joten ruokaa on helppo hakea myös mukaan. Aasialaispainotteiselle listalle tulee erilaisia lounasvaihtoehtoja, kuten sushia, nuudeleita ja wokkeja. Iltaisin ja viikonloppuisin tarjolla on à la carte -annoksia.

- Aasia on laaja käsite ja ruokalistalla nähdäänkin annoksia monista eri maista pihvejä ja kalaruokia unohtamatta. Ruokalistaa suunnitellaan yhdessä ravintola-alan ammattilaisten kanssa, joten uskallan luvata, että siitä tulee monipuolinen.

Ojala kuvailee ”Glassroomia” rennoksi ja helpoksi kohtaamispaikaksi, jonne voi piipahtaa myös lasilliselle. Napakka juomalista sisältää kaiken oleellisen oluesta, lonkerosta ja siideristä viiniin, kuohuviiniin ja samppanjaan asti. Ennen vuoden loppua listalle on luvassa myös cocktaileja. Liikkeelle lähdetään kuitenkin kuohuviini edellä.

- Kuohuviinin suosio ei osoita laantumisen merkkejä ja se onkin oiva juoma, kun halutaan pysähtyä ja nauttia hetki hyvästä seurasta.

- Uskon, että uusi konseptimme innostaa ja houkuttelee kauppakeskukseen ihan uuttakin asiakaskuntaa.

Elokuussa valmistuva ravintola ”Glassroom” tulee olemaan kaupan uusi helmi.

Lisää valikoimaa ja viihtyisyyttä

Ravintolan lisäksi kaupan laajennus tuo uutta lähes kaikille osastoille. Matkahuollon pakettipalvelut paranevat ja tuoteryhmien valikoimat kasvavat kautta linjan. Pieni digiloikkakin tehdään, kun paperiset tarjousjulisteet ja mainokset muuttuvat sähköiseen muotoon myymälässä jo ennestään olevien sähköisten hintanäyttöjen rinnalle. Myös opastusta lisätään.

- Kassojakin tulee yksi lisää, ja koko kassalinjasto muutetaan tilavammaksi.

Myös suosittu HeVi-osasto saa kasvojenkohotuksen, jossa panostetaan erityisesti tuotteiden esillepanoon ja tilan erottamista selkeämmin omaksi torimaiseksi kokonaisuudekseen. Tuoreet yrtit saavat hienon seinän, jonka materiaali ja väri ovat löytyneet Laajasalon luonnosta. Samaa, ruskean sävyistä puuta on käytetty muuallakin kaupassa.

- Kaikki puiset yksityiskohdat ja ruskean eri sävyt kuvaavat minulle saaren mäntyjä, kalliota ja merenrantaa. Myös ravintolaan on tulossa aaltoja kuvaavaa koristeseinää.

Ojala odottaa jo malttamattomana loppukesää, kun laajennus on valmis ja ravintola saadaan auki asiakkaille.

- Muu remontti valmistuu jo heinäkuussa, mutta ravintolan avaaminen menee elokuulle. Kauppa palvelee kuitenkin ihan täysillä koko remontin ajan, joten ruokaostosten takia ei saarelta tarvitse poistua, hän vinkkaa.

HeVi-osasto on yksi kaupan ylpeydenaiheista ja remontissa tuotteiden esillepanoon panostetaan entistä enemmän, muun muassa yrtit saavat taustalleen hienon mäntyseinän, joka tuo tilaan torimaista tunnelmaa ja erottaa HeVin paremmin muista osastoista. Nyt alue on avoin ja kauppaan tullessa näkyy monta osastoa. Kuvassa HeVi-osaston vastaava Mikael Kotajärvi.

www.k-ruoka.fi/kauppa/k-supermarket-saari

www.k-ruoka.fi/kauppa/k-supermarket-saari

Yliskylän puistokatu 4, 00840 Helsinki

P. 050 557 1406

Palvelunumero: 050 557 1448

Herkkutori, liha ja kala

Facebook