Mainos: Vantaan kaupunki

Vaihda vapaalle ja tule Vantaalle – täällä on kaikki!

Maailman kainalossa sijaitseva Vantaa on lähimatkailun uusi musta. Se, mitä löytyy maailmalta, löytyy myös Vantaalta.

Mainos | Pakkaa mukaan ripaus uteliaisuutta ja tule mukaan tekemään ja kokemaan vantaalaisittain. Tarjontaa löytyy taatusti jokaiseen makuun! Ja hei, kun tilaat Visit Vantaan uutiskirjeen, saat tietää kaikesta etunenässä. Bonuksena kirjeen tilaajille arvonta, jossa palkintona kolme maailmanympärysmatkaa vantaalaisittain. Mutta nyt reissuun!

Kulttuuria, historiaa, tiedettä… ja suklaata!

Ota lentokapteenin paikka haltuun Ilmailumuseossa ja perillä kohteessa sinua odottaa kahden hangaarin suuruinen kokoelma Suomen ilmailuhistoriaa. Tai mitä jos tutustutkin suurkaupungin juuriin ja päästät sisäisen vantaalaisuutesi irti Tikkurilan vanhalla asemalla kaupunginmuseolla?

Jos oivaltaminen ja älynväläykset ovat reissujesi suola, niin suuntaa Heurekaan. Sen tunnusmerkki on planetaarion kupoli, jonka pinta elää valon mukaan. Samaa kikkaa on käytetty muuten myös Valencian City of Arts and Sciencesissa, joka on yksi Espanjan 12 aarteesta. Heurekapa on yksi Suomen viidestä suosituimmasta vapaa-ajankeskuksesta!

Ja tiesithän, että Fazer Experience Vierailukeskuksessa voit viettää vuoden makeimman päivän uusimpaan suklaa- ja namuteknologiaan tutustuen ihan uudella ja inspiroivalla tavalla – kaikilla viidellä aistilla.

Hauskanpitoa, nautiskelua ja shoppailua kuin Las Vegasissa

Kun kaipaat matkallesi vain yhtä päämäärää, mutta monipuolista tekemistä, se on Flamingo. Viihdekeskus tarjoaa elämyksiä, kahviloita, ravintoloita ja hemmottelua, joista voit nauttia yhdessä puolison, ystäväporukan tai perheen kanssa. Kokeile vaikka hohtokeilausta BowlCircuksessa ja anna musiikin, valojen ja tunnelman vetää mukaansa. Hohtokeilausta hauskempaa on vain hohtokeilaus hyvällä porukalla!

Sekään ei ole väärin, jos menojalkaasi vipattaa. Meillä on ratkaisu tähänkin: Sokos Hotel Vantaa. Legendaarinen hotelli tarjoaa Suomen suosituimpien artistien livekeikat ja menoa pikkutunneille asti.

Matkamuistoasiatkin järjestyvät. Suomen suurin kauppakeskus Jumbo sekä Tammiston outlet-liikkeet ja erikoiskaupat takaavat, ettei Vantaalta tarvitse palata kotiin tyhjin käsin.

Maailmanluokan nähtävyyksiä ja arkkitehtuuria

Hengitä hetki raikasta ulkoilmaa ja nauti uusmaalaisesta maalaismaisemasta. Tänne, Helsingin pitäjän kirkonkylään tiivistyy koko Vantaa historia. Kylän keskellä kohoava Pyhän Laurin kirkko ja viereinen kellotapuli ovat pääkaupunkiseudun vanhimmat rakennukset. Sen rakennuksissa ja paikoissa näkyy useiden vuosisatojen kerroksia, miksi se onkin suosittu matkailu- ja tapahtumakohde. Kirkon pihapiiristä löytyy myös idyllinen ja kodikas kahvitupa Laurentius.

Ja sokerina pohjalla todellinen maailmaluokan nähtävyys, eli Helsinki-Vantaa lentoaseman uusi terminaali. Arkkitehtonisesti näyttävä pääsisäänkäynti ja sen aaltoileva puukatto tekevät vaikutuksen jo ensisilmäyksellä. Upean lähtöaulan lisäksi avautuu tuloaula, jossa Luoto-luontoelementti toivottaa saapuvat matkustajat tervetulleiksi Suomeen. Ja niin se vain on, suoraan Vantaalle!

Tilaa uutiskirje ja osallistu arvontaan: https://www.vantaa.fi/uutiskirjeet

Arvomme kaikkien Visit Vantaan uutiskirjeen tilanneiden kesken kolme maailmanympärysmatkaa vantaalaisittain. Kilpailuaika päättyy 21.12.2021 Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Palkinnot tarjoaa Noli Myyrmäki, Hotelli Tikkurila, BowlCircus, Heureka, Kaupunginmuseo, Zilla, Cafe Kuusijärvi, Ravintola Tammisto, Oklahoma, Flamingo Spa, Ilmailumuseo, Break Sokos Hotel Flamingo ja Fazer Experience Vierailukeskus.

Lisäinfoa tekemiseen ja kokemiseen: https://www.visitvantaa.fi/fi-FI