Kaalimadon omat tuotteet ilostuttavat arkea – ”Hyvä etten töistä myöhästynyt, kun piti ensimmäistä kertaa vaan vähän kokeilla”

Mainos | Kaalimato.com-verkkokaupassa käydään toimitusjohtaja Mikko Rosénin mukaan yhä aktiivisemmin ostoksilla. Suomalaiset vierailevat luotettavassa verkkokaupassa usein myös tutustuakseen erilaisiin seksivälineisiin. Sivuilla viivytään myös ihan viihtymässä yksin tai yhdessä puolison kanssa.

– Palvelumme ja verkkosivumme ovat kehittyneet hyvin onnistuneesti. Lojaali asiakaskuntamme tietää, että olemme kotimainen ja luotettava toimija, Rosén sanoo ja vinkkaa.

– Juuri nyt on hyvä aika tulla katsomaan valikoimaamme. Jos et vielä koskaan ole tutustunut Kaalimato-tuoteperheeseemme, se kannattaa tehdä nyt.

Tutustu hauskoihin ja nautinnollisiin Kaalimato-tuotteisiin heti.

Kaalimato-liukuvoide sopii ihan jokaiselle

Hauskat Kaalimato-tuoteperheen tuotteet sopivat monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Seksuaaliterapeutti Annukka Lavikaisen mukaan esimerkiksi Kaalimato-liukuvoide on jo monen suomalaisen luottotuote, jota ihan jokaisen kannattaisi kokeilla.

– Vaikka seksi luistaisi muutenkin mainiosti, tuo liukuvoide mukaan täysin erilaista tuntumaa ja uudenlaisia sävyjä. Tämä on matalan kynnyksen tapa tuoda leikkeihin mukaan jotain ihan uutta, Lavikainen sanoo.

Hän muistuttaa, että kuka tahansa voi ja saa käyttää liukuvoidetta.

– Jollain saattaa olla käsitys, että liukuvoiteet ovat vain niin sanottu ”mummotuote”, mutta näin se ei todellakaan ole. Liukuvoide tuo varmasti iloa ja nautintoa kenen tahansa seksielämään.

Tutustu kaikkiin iloisiin Kaalimato-tuotteisiin.

Kaalimadon oma liukuvoide on erittäin suosittu. Siitä onkin tullut luottotuote jo lukuisille suomalaisille, kuten asiakasarvostelut kertovat:

”Todella hyvä liukkari! Yksi parhaista mitä kokeillut. Ei kuivu vaan pysyy kosteana.”

”Todella hyvä tuote niin lelujen, paljaaltaan kuin kumin kanssa käytettäväksi.”

”Erittäin miellyttävän tuntuinen ja melkeinpä täydellisen hajuton liukkari.”

Kaalimato-tuoteperheestä löytyy muitakin hauskoja, turvallisia ja nautintoa lisääviä tuotteita

Kaalimato-tuoteperhe tuo lisää vipinää ja värinää seksielämään.

Joko Kaalimato-tuoteperhe on sinulle tuttu? Tutustu kaikkiin Kaalimato-tuotteisiin täällä.

1. Kaalimato- vibraattorit: G5 ja G-Vibe

Kaalimato G5 -vibraattori

Supersuosittu Kaalimato G5 -vibraattori on tehokas, kookas ja taipuisa klassikkotuote. Se löytää kaikki herkät paikat ja tekee omistajansa onnelliseksi.

Sauva on muotoiltu juuri naisen anatomiaan sopivaksi ja sen kärki löytää G-pisteen kuin itsestään. Kaalimato G5 värisee kuudella erilaisella tasaisella värinällä sekä kuudella erilaisella pulsoivalla rytmillä.

Kaalimadon asiakkaat ovat saaneet paljon iloa G5 -vibraattorista:

”Hyvä etten töistä myöhästynyt, kun piti ensimmäistä kertaa vaan vähän kokeilla. Uuh mikä orgasmi! G-piste löytyi ihanasti. Paksuus huippu. Pituus hyvä.

”Kaikinpuolinen oiva väline. Tuskin maltan odottaa kotiin pääsyä töistä. Varmasti hintansa väärtti.”

G-Vibe-vibraattori

Kaalimadon G-Vibe on myös ihanan silkkisen pehmeä, 100% silikoninen ja erittäin joustava vibraattori.

Kaalimadon G-Vibe -vibraattori sopii kaikille, kokeile vaikka.

Mato on kauttaaltaan poimutettu ja sen kapeammassa kärjessä on kolme poikittaista kohoumaa tuomassa lisästimulaatiota.

Madon varren joustavuus tekee vibraattorista monikäyttöisen ja tämä vibraattori sopii sekä miehelle että naiselle.

Moottorista löytyy 10 erilaista rytmiä ja värinää hennosta todella voimakkaaseen, ja niitä säädetään kätevästi yhtä nappia painamalla.

2. Keräilijöiden himoitsema Kaalimato Ämpäri

Tämä ämpäri auttaa kätevästi arjessa ja hauskuttaa koko porukkaa juhlissa. Hauska Kaalimato-ämpäri kannattaa tilata heti omaksi ja lahjaksi, sillä se sopii esimerkiksi:

– seksivälineiden säilytykseen tai palkinnoksi erilaisiin aikuisten kilpailuihin ja peleihin

– apuriksi sienimetsään, shampanjacooleriksi tai löylyämpäriksi saunan lauteille

– synttäri-, tupari- tai muuksi lahjaksi erilaisilla Kaalimato-tuoteperheen tuotteilla täytettynä

3. Kaalimato-anustappi

Laadukas, linjakas ja kestävä Kaalimato-anustappi imukupilla on nätti ja sopivan kokoinen aloittelijoillekin.

Kaalimato-anustappi on valmistettu ihanan pehmeästä ja erittäin hygieenisestä 100-prosenttisesta silikonista, joka mukautuu kehon lämpöön nopeasti.

Tämä anustappi on juuri sopivan kokoinen, ihanan suippokärkinen ja joustavakaulainen. Anustapin kanssa kannattaa käyttää vesipohjaista Kaalimato-liukuvoidetta.

Kaalimadon asiakkaat ovat ihastuneet tuotteeseen:

”Ihana uusi pirtsakka tuote!”

”Hyvän kokoinen etenkin aloittelijoille. Tapin pohja on sopivanlevyinen, jotta tuotetta voi käyttää myös yhdynnän aikana. Lisää Kaalimadon omia tuotteita!”

4. Kaalimato Premium Pack - Kondomi-liukuvoideyhdistelmä

Kaalimato Premium Pack -pakkauksessa on kymmenen yksittäispakattua, Kaalimato-kääreeseen kiedottua kondomin ja liukuvoidetyynyn settiä.

Kaalimato Premium Pack -pakkauksessa on kymmenen yksittäispakattua kondomin ja liukuvoidetyynyn settiä, jotka ovat käytettävissä milloin ikinä niitä tarvitsetkaan.

Luonnonkumista valmistettu kondomi on sileä, säiliöllinen sekä läpinäkyvä. Lisäksi se on esiliukastettu silikonipohjaisella liukasteella.

Kaalimadon asiakkaat kertovat Premium Packita:

”Hyvä pakkaus. Liukuvoidetta on aina vaikea kuljettaa mukana, mutta tämän kanssa se onnistuu!”

”Esiliukastettu kondomi ja liukkaria mukana myös. Vihdoinkin löytyy markkinoilta tämmöisiäkin paketteja, loistojuttu.”

5. Tyylikäs Kaalimato-sidontaliina tuo uutta värettä seksileikkeihin

Sido esileikin ajaksi kumppanisi silmät, ranteet tai nilkat Kaalimadon tyylikkäällä satiinisella sidontaliinalla. Kolmella liinalla sidot nämä kaikki paikat samanaikaisesti.

Kuusi senttiä leveä ja 120 senttiä pitkä liina on valmistettu kaksinkertaisesta, kauniisti hohtavasta mustasta satiinista. Jos ette vielä koskaan ole kokeilleet ihanan silkkistä sidontaa, eikö nyt olisi aika?

Kätevän liinan puhdistus ja kuivattaminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Satiiniliinan voi pestä miedolla saippuavedellä ja se kuivuu hetkessä ripustettuna.

6. Vuoden villeimmät, tyylikkäimmät ja taatusti huomiota herättävät Kaalimato-sukat

Pirteillä Kaalimato-logoilla varustetut sukat ovat miellyttävää, ilmavaa ja hyvin hengittävää, sileäpintaista joustoneulosta. Nämä eivät hiosta käytössä.

Varren yläosassa on kolme senttiä leveä resori ja varpaiden päälle asettuva sauma on tarkoituksella harvempaa neulosta, jotta se ei aiheuta ikäviltä tuntuvia painaumia ihoon.

Kaikki tarvitsevat sukkia. Kaalimato-sukat ovatkin ihan paras synttäri- tai tuparilahja!

7. Kaalimato - Penisrenkaat, 4 kpl

Kaalimadon penisrengas-pakkauksessa neljä erikokoista, 100-prosenttisesta silikonista valmistettua rengasta. Hygieenisestä silikonista valmistetut erektiorenkaat ovat helppoja pitää puhtaana.

Yksinkertaisen tyylikkäät renkaat puristavat peniksen juuresta tehden erektiosta voimakkaamman ja pitkäkestoisemman.

Käytä silikonisten renkaiden kanssa tarvittaessa vesipohjaista liukuvoidetta.

8. Superpirteät vihreät Kaalimato-aurinkolasit

Hauskoissa ja leikkisissä Kaalimato-aurinkolaseissa on sataprosenttinen UV-suoja. Sertifioitu arvo UV400 takaa, että silmäsi ovat suojassa haitallisilta auringon UV-A sekä UV-B -säteiltä.

Aurinkolasien molemmat sangat on varustettu valkoisella tyylikkäällä Kaalimatotekstillä.

Nämä vekkulit Aurinkolasit sopivat mihin tahansa tilanteeseen: arkikäyttöön, bile-, vappu-, festari- ja mökkilaseiksi tai aurinkoisille hiihtohangille. Kokeile myös puvun kanssa pönötysjuhlissa, nimittän tällä tavalla käytettynä pönöttäminen ei ole enää mahdollista.

9. Kätevä Kaalimato-pussukka

Tässä on tyylikäs suojapussi kaikille suoravartisille vibraattoreillesi ja dildoillesi.

Satiinista valmistettuun ja Kaalimato-logolla varustettuun pussukkaan sopivat myös niin geishakuulat, sormivibraattorit, klitoriskiihottimet, seksikkäät alusasut, kondomit ja Kaalimato-aurinkolasitkin.

Kätevän satiininauhoin varustetun pussukan kyljessä on pirteä ja veikeä Kaalimato-logo, joka antaa pussukalle raikkaan ripauksen iloisesta erotiikan maailmasta!

10. Dermatologisesti testattu Kaalimato-liukuvoide tuo lisää nautintoa seksielämään

Kaalimato-liukuvoide kosteuttaa intiimialueita tehden seksistä entistäkin nautinnollisempaa.

Dermatologisesti testattu Kaalimato-liukuvoide tuo lisää nautintoa seksielämään.

Kaalimato-liukuvoide on turvallinen ja vesipohjainen. Tuote on hajuton, mauton ja se sopii käytettäväksi myös kondomin ja kaikkien seksilelujen kanssa. Tämä liukuvoide sopii ihan kaikille.

Kaalimato-liukuvoidetta kokeilleet asiakkaat ovat erityisen tyytyväisiä:

”Loistava tuote, toimii! Plussaa helppokäyttöisestä yhdellä kädellä avattavasta korkista. Näppärä käyttää kesken kiihkeänkin session.”

”Riittoisa, sillä muutama tippa riittää pitkälle. Ei tahmaa, mukavan pehmeän tuntuinen, liukas. Menee jatkoon!”

”Paras liukkari! Suosittelen.”

Kaalimadon kanssa kaikki on hauskempaa! Tulehan tutustumaan lisää ja nappaamaan kaikki hauskat Kaalimato-tuotteet itsellesi.

Kaalimato.com

Lue lisää