Vietä elämäsi kiihkein kesä HotLipsin hittituotteilla

Tänä vuonna voimmekin luvata varmuudella kuumaa kesää - säätiedotuksesta huolimatta! Kotimaisen seksilelukauppa HotLipsin tuotteiden ja seksuaalisuuden asiantuntija Enni Miura on valinnut lukijoillemme kesän kiihottavimmat tuotteet, joilla kesästä ehtii vielä luoda taatusti unohtumattoman seikkailun.

Mainos | Kesä avaa aistimme aivan eri tavalla. On aikaa rentoutua ja nauttia elämästä. Mitäpä jos tekisitkin juuri tästä kesästä erotiikkaa tihkuvan? HotLipsin asiantuntija Enni Miura valitsi laajasta valikoimasta parhaista parhaat seksilelut naisille ja miehille, ihanan orgasmigeelin ja kesän hauskimman pelin kumppaneille.

– Toivon, että ihmiset uskaltautuvat kokeilemaan uusia asioita ja nauttimaan seksuaalisuudestaan. Se ei vain luo kokonaisvaltaista hyvinvointia, vaan lisää ihanasti maustetta elämään. Tarvittaessa omien halujen herättelyyn löytyy monia tapoja ja tuotteita, Enni rohkaisee.

Antaudu siis astetta kiihkeämmän kesän syleilyyn. Yksin tai yhdessä!

1. Orgasmigeeli

Naisen orgasmi ei tunnetusti ole mikään itsestäänselvyys, varsinkaan yhdynnässä. Tämä orgasmigeeli on suunniteltu juuri naisen nautinnon ja orgasmiherkkyyden lisäämiseen. Geeli ei stimuloi pelkkää klitorista vaan koko sukuelinten aluetta ihanalla, kihelmöivällä tunteella. Orgasmigeeli toimii myös liukuvoiteena ja on siten ylipäätään erinomainen lisä seksiin.

– Moni nainen kärsii limakalvojen kuivuudesta jossain vaiheessa elämää ja siihen voivat vaikuttaa monet tekijät, kuten hormonaaliset muutokset. Tämä dermatologisesti testattu 2 in 1 -tuote luvatusti vilkastuttaa verenkiertoa ja tuntoherkkyyttä, mutta toimii samalla liukuvoiteena. Tämä on jokaisen naisen perustuote seksin nautinnollisuuden lisäämiseksi, Enni kertoo.

Orgasmigeeli hellii tietysti myös upeasti sooloseksin pyörteissä. Tästä tuotteesta ei turhaan supista naisten kesken!

2. Taivaisiin vievä vibraattori

Satisfyer Pro 3+ Vibration on maailmalla valtavaan suosioon nousseen seksilelun viimeisin ja edistyksellisin versio. Tämä siro, elegantti vibraattori tuo pientä luksusta elämään ja on paljon voimakkaampi kuin mitä kuvitella saattaa. Sen toiminta perustuu värinöihin ja paineaaltoihin, joita vibraattorin patentoitu teknologia tuottaa. Vibraattorin paineaallot on suunniteltu klitoriksen stimulointiin ja nämä paineaallot täytyy jokaisen naisen kokea ainakin kerran elämässään. Värinää ja paineaaltoja voi säädellä kymmenien valmiiden ohjelmien avulla omien mieltymysten mukaan.

– Jokainen käyttäjä löytää aivan taatusti juuri itselle sopivan ohjelman värinöitä ja paineaaltoja yhdistellen. Yhdistelmiä löytyy valtavasti ja niitä on todella helppo muuttaa käytön aikana. Vibraattorin suosion ymmärtää, kun sitä pääsee itse kokeilemaan, Enni mainitsee.

Täysin vesitiivis vibraattori avaa lisää mahdollisuuksia sen käyttöön vaikkapa hemmottelevan vaahtokylvyn aikana. Sensuelli Satisfyer Pro 3+ Vibration jatkaa näiden seksilelujen voittokulkua ja takaa maineensa arvoisen tyydytyksen. Tilaa odotukset ylittävä ja suosittu vibraattori täältä!

3. Kesän villeihin peleihin

Tämä seikkailupeli aikuisille on taatusti kesän viihdyttävin. Pane Mua- panopeli on perinteinen lautapeli noppineen, mutta sen sisältö onkin aivan jotain muuta. Peli sisältää seksikkäitä roolileikkejä, ideoita kiihottaviin esileikkeihin ja erilaisia seksiasentoja. Panopeli on oiva tapa lisätä tänä kesänä yllätyksellisyyttä seksielämään hauskalla tavalla.

– Panopeli on henkilökohtainen suosikkini, sillä olemme myös oman kumppanin kanssa luoneet sen avulla mitä parhaimpia muistoja ja nauraneet peli-illoillemme usein vielä jälkeenpäinkin. Tämän pelaamista ei siis kannata ottaa liian vakavasti - muistakaa pitää hauskaa, Enni nauraa.

Mikä parasta, tässä pelissähän lopulta molemmat voittavat. Panopeli antaa peli-illoille aivan uuden merkityksen. Varustaudu vain kokeilunhalulla ja huumorilla!

4. Tajunnanräjäyttävään tyydytykseen

Ninja 2 Masturbaattori näyttää ulospäin neutraalilta, mutta kätkee sisäänsä yhden parhaiten stimuloivista masturbaattoreista miehille. Tämä automaattinen masturbaattori sisältää seitsemän eri värinäohjelmaa ja sen tiukkuutta voi säätää sopivaksi helposti käytön aikana.

– Miehille suunniteltujen masturbaattoreiden määrä ja kirjo voi tulla joskus yllätyksenä uusille asiakkaillemme. Niiden tuotekehitys on kuitenkin muiden seksilelujen ohella jatkuvaa ja ne jäljittelevät koko ajan paremmin oikean seksin tunnetta. Masturbaattorit ovat aina valmiina ja tyydyttävät halut nopeasti. Kehuttua Ninja 2 Masturbaattoria ei löydä mistään muualta kuin HotLipsiltä ja se onkin erinomainen seksuaalisen hyvinvoinnin lisääjä jokaiselle miehelle, Enni suosittelee.

Ninja 2 on silkinpehmeää silikonia, johon on lisätty juovia nautintoa lisäämään. Halujen herätessä tämä masturbaattori on asiakkaidemme luottotuote.

– Seksilelujen suosio on vankkaa ja markkinoille tuodaan koko ajan uusiin innovaatioihin pohjautuvia tuotteita. Omaa sydäntä lämmittää erityisesti turhan häpeilyn kariseminen ja nykyinen avoimuus seksuaalisuuden suhteen. Omasta seksuaalisuudesta nauttiminen on kaunista ja palkitsevaa, Enni toteaa lopuksi.

Lähetämme verkkokaupan kautta tulleet tilaukset huomaamattomasti jopa seuraavaksi arkipäiväksi ja tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 59 euron tilauksiin. Siispä sukella elämäsi eroottisimpaan kesään HotLipsin kautta!

P.S. HotLipsin valtavaan valikoimaan voi tutustua verkkokaupan lisäksi liikkeessämme Helsingin Itäkeskuksessa. Lämpimästi tervetuloa ostoksille!

Hotlips