Ravintola Teppanyaki yhdistää trendikkään ja perinteisen — Ainutlaatuinen ruokailukokemus Triplassa

Pasilassa kauppakeskus Triplassa sijaitseva ravintola Teppanyaki yhdistää perinteisen japanilaisen ruuan uudenlaisella ateriointimenetelmällä. Se on erilainen ja samalla myös uniikki.

Mainos | Teppanyaki on japanilais-eurooppalainen ruuanlaittotekniikka, joka alunperin keksittiin Espanjassa. Näihin aikoihin elämä merellä oli tylsää ja merimiehillä ei ollut tekemistä, joten he viihdyttivät itseään kalastamalla. Kun he onkivat rasvaisia kaloja, ne laitettiin kuumalle rautalevylle ja paistettiin läpikotaisin.

Myöhemmin japanilais-amerikkalainen kokki tutustutti tämän ruuanlaittotekniikan japanilaisille, ja näin se kehittyi nykyajan suosituksi japanilaistyyliseksi Teppanyakiksi. Teppanyaki on korkein muoto japanilaisessa ruokakulttuurissa. Vaihtelevien lihojen ja merenelävien marinoinnissa sekä erilaisten kastikkeiden valmistuksessa ovat käytössä hyvin tiukat vaatimukset ja salaiset reseptit.

Ravintola Teppanyakin perustaja on työskennellyt useita vuosia aluksi kokkina erilaisissa japanilaisissa teppanyaki-ravintoloissa, ja myöhemmin teppanyaki-ravintolan ravintolapäällikkönä Saksassa, ja vuosien kokemuksien jälkeen hän päätti avata uniikin teppanyaki buffet -ravintolan Suomeen.

Ensimmäisen ravintolan suosio yllätti

Ensimmäinen teppanyaki-ravintolamme avattiin 25. lokakuuta 2021 Raisiossa sijaitsevaan Kauppakeskus Myllyyn. Ravintolasta tuli lopulta niin suosittu, että monet ravintoloitsijat alkoivat ottamaan mallia yrityksestämme.

Uskomme erityiseen teppanyakin valmistustyyliin ja ainutlaatuiseen makuun, josta ammattitaitoiset kokkimme vastaavat. Jos et ole aiemmin kokenut laadukasta teppanyaki-ruokaa, anna kokkiemme tarjota sinulle paras mahdollinen elämys.

Toivotamme sinut tervetulleeksi monipuoliselle makumatkalle ja pyydämme vilpitöntä asiakaspalautetta, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen ruokailukokemuksen ja entistä maukkaamman ruuan.

Asiakaspalaute: ”Maku ylitti odotukset!”

Kävimme lasten kanssa kokeilemassa uutta ravintolakonseptia mielenkiinnolla. Asiakaspalvelu oli erinomaista ja saimmekin hyvän opastuksen ruokailun suhteen.

Itse ruoka oli herkullista ja valikoimaa löytyy niin sushirakastajille kuin kasvissyöjillekin. Lapsilta myös kiitosta jälkiruokapöydästä, löytyi hedelmiä, keksejä, tuulihattuja ja mikä herkullisinta - pehmiskone!

Ravintolan sijainti tulee tietää, jotta sinne löytää nurkan takana. Toivottavasti asiakkaat löytävät tänne jatkossa, sillä tästä ravintolasta emme halua luopua. Nähdään taas! Jasmine

Ensikerta paikassa, ja vastaanotto oli ystävällinen ja kohtelias. Lisäksi pääsimme kokeilemaan uutta ja ihmeellistä. Raaka-aineista sai valita mieleisensä ja viedä ne kokille valmistukseen. Raaka-aine vaihtoehdot olivat laajat ja maku maailmaan vaikuttavien maustekastikkeiden valikoima hyvä.

Odottaessa pääruokaa, kävimme hakemassa alkuruuan ja yllättäen kokki oli jo sillä välin valmistanut pääruoan.

Aloimme maistelemaan tuotua ruokaa. Maku ylitti odotukset ja sopivan eksoottinen makumaailma avautui sopivan täyteläisenä. Ruokaa oli kypsennetty sopivasti ja sen tuoreus yhdistettynä ystävälliseen palveluun kruunasi aterian. Vahva suositus. Jari Väätäinen

Tervetuloa tutustumaan ravintola Teppanyakiin!

Teppanyaki Tripla: Ratapihantie 6, 00520 Helsinki

(Pasilan aseman itäpäädyn 4. krs -> 4,5 krs. liukuportaat)

Aukioloajat

Ma-Pe: 10.30-21.00

La: 11.00-21.00

Su: 12.00-20.00