Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Harmittoman näköinen halkeama, yllättävät seuraukset – turvallinen tuulilasi on tärkeä ominaisuus automatkustajalle, ja särön sattuessa kokeneen ammattilaisen apu on arvokas

Kops ja raks – kylläpä kävi ikävästi. Auton tuulilasi on auton korin kantava osa, ja siksi sen turvallisuudesta täytyy pitää huolta. Glasspoint on ykkönen autolasiasioissa.

Mainos | Kun kiveniskemästä alkava halkeama kasvaa kasvamistaan autoilijan näkökentässä, voi mielessä käväistä, että kyllähän tämä vielä välttää, näitähän sattuu. Todellisuus on, että jos iskemä pääsee leviämään, tuulilasi täytyy ehdottomasti vahtaa.

Lasissa oleva vaurio voi pahimmillaan vaikuttaa kolaritilanteessa turvatyynyn toimintaan. Nykyaikaisessa liima-asenteisessa tuulilasissa isompikin särö voi näyttää todellisuutta harmittomammalta, koska kahden lasin välissä oleva kalvo pitää lasin paikallaan.

Autolasien korjaukseen ja vaihtoon erikoistuneen Glasspointin Kristo Gutmann on ehtinyt näkemään monenlaisia ja hurjiakin tuulilasien vaurioita. Glasspoint palvelee autolasiasioissa Tuusulassa, Lahdessa, Vantaalla ja Riihimäellä.

– Maaliskuusta kesän loppuun vaihdamme pääasiassa tuulilaseja, joiden kiveniskemät ovat jääneet heti vahingon satuttua korjaamatta, Kristo kertoo.

Katsastuskriteerit ovat kiristyneet, ja nykyisin jopa pienestä kiveniskemästä voi tulla korjauskehotus. Jos lasi on halki, korjaaminen ei ole enää mahdollista, vaan koko tuulilasi täytyy vaihtaa. Katsastuksessa tämä voi tarkoittaa hylkäyspäätöstä.

Särö lasissa? Toimi näin!

Glasspointin ammattitaitoiset korjaajat huolehtivat siitä, että työ hoidetaan laadukkaasti. Glasspointissa onnistuuu niin henkilöautojen kuin kuorma- ja pakettiautojen lasien vaihto.

Näin autolasien korjausten sesonkiaikana aika korjaukseen kannattaa varata hyvissä ajoin. Ota yhteyttä ja kysy tarjousta Glasspointin verkkosivuilla. Verkkosivuilta näet myös parhaat tarjoukset ja kampanjat automerkkikohtaisesti.

Kiveniskemän ja tuulilasin halkeaman korjaus tehdään asiakkaan odottaessa drive in -periaatteella, kun taas lasin vaihdon ajaksi voit varata käyttöösi vara-auton veloituksetta. Harmillinen tilanne hoituu näin huolettomasti.

Glasspoint on vakuutusyhtiöiden sopimuskumppani.

– Teemme vakuutusilmoituksen asiakkaan puolesta, jos autolla on tuulilasivakuutus, Kristo kertoo.

Tiedätkö, missä autosi uusi lasi on valmistettu?

Tuulilasi on auton korin kantava osa, ja tästä syystä sen korjaamiseen ja vaihtamiseen kannattaa käyttää luotettavaa toimijaa.

Glasspoint kuuluu Pilkington Autoglass Service -ketjuun. Sen käyttämät lasit on valmistettu Euroopassa, ja ne täyttävät kaikki tarvittavat laatu- ja turvallisuusvaatimukset.

Pilkington on maailman johtava autolasien valmistaja. Tuotteilla on sertifikaatit, ja lasit täyttävät samat korkeat vaatimukset kuin auton alkuperäinen lasi.

Lasin vaihtamisen yhteydessä on tärkeää varmistua siitä, että kaikki toimii taas niin kuin pitää.

– Nykyisin tuulilaseissa on moninaista elektroniikkaa kameroiden ja tunnistimien vuoksi. Myös niiden kalibrointi onnistuu meillä samalla kertakäynnillä. Teemme kalibroinnit alan viimeisillä laitteilla ja autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti, Kristo kertoo.