Keskustelupalstamme ovat poistuneet käytöstä. Keskusteluun pääsee osallistumaan juttujemme kommenttiosiossa. Jos haluat kirjoittaa kolumnia tai blogia, ole yhteydessä toimitukseemme.

Keskustelun ohjeet

Keskustelupalstalla sana on vapaa, mutta asiattomuudet poistetaan.  Juttua tai aloitettua keskustelua voi kommentoida ainoastaan kirjautunut käyttäjä. Myös uuden keskustelun avaaminen vaatii kirjautumista.

Keskusteluja moderoidaan säännöllisesti jälkikäteen. Kustantaja ei vastaa keskusteluissa esitetyistä mielipiteistä. Jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä. Käyttäjät voivat ilmoittaa asiattomasta viestistä klikkaamalla kommentin alapuolella olevaa Ilmoita asiattomaksi -linkkiä. Voit keskustella joko omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Vieras ei ole kelvollinen nimimerkki. Keskustelukommentin jättäminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista. Sähköpostiosoite ei kuitenkaan näy julkisesti.

 

Keskustelun tulee olla:

 

Asiallista ja lainmukaista
Normaalia tekstiä ja siistiä suomenkieltä, ei huutamista eli isoja kirjaimia, ei kiroilua, ei rasismia
Mielipide keskustelun aiheesta, ei mainos tai tiedote
Keskustelijan oma kommentti, tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä.
Kirjoita vain otsikon asiasta. Keskusteluketjun alkuperäisestä aiheesta poikkeavat kommentit poistetaan.
Muiden keskustelijoiden haukkuminen ei ole sallittua, vaikka olisitkin asiasta eri mieltä.
Toisen nimellä tai nimimerkillä esiintyminen on kiellettyä. Käytä vain yhtä nimimerkkiä yhdessä keskusteluketjussa.
Älä levitä huhuja tai valheita.
Rikokseen tai väkivaltaan yllyttäminen on ehdottomasti kiellettyä.
Linkkaa harkiten. Toimitus saattaa poistaa linkin tai koko linkin sisältävän kommentin, jos kohdesivun sisältö on epäasiallista tai arvelluttavaa.
Kustantajalla on oikeus poistaa viestejä tai viestiketjuja keskustelupalstalta myös muista kuin edellä mainituista syistä - aina kun ylläpito katsoo asian tarpeelliseksi.

Jos uutisessa on asia- tai painovirhe, laita kommentin sijaan sähköposti osoitteeseen webmaster (at) media.fi. Voit antaa myös palautetta keskustelupalstasta. Keskustelupalstan kommentteja voidaan julkaista myös lehden sivuilla.