Alkuvuoden kuulumisia Mellunkylästä: Muslimien tila Mellunmäkeen, Lumiparkin avajaiset, Radio Kontula eetteriin, aluefoorumin aiheena terveyspalvelut, Kontulan sossuäidit Youtubessa


Uusi vuosi on alkanut Mellunkylässä muutamien kiinnostavien, jopa hauskojen uutisten merkeissä.

Shiiamuslimien kulttuuritila Mellunmäkeen

Islamilainen Resalat-yhdyskunta muuttaa kulttuuri- ja kokoontumistilansa Helsingin Laajasalosta Mellunmäkeen. Lue HS:n uutinen aiheesta.

Kivikon uuden lumiparkin avajaiset 15.1.

Lumiparkki Kivikon viralliset avajaiset eli Grand Opening pidetään lauantaina tammikuun 15. päivä klo 12.00 alkaen. Katso TykkiTV:n video.

Radio Kontula eetteriin alkaen 8.2.

Radio Kontula aloittaa uudelleen muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen radiotoiminnan. Ensimmäinen lähetys on tiistaina 8.2. klo 19-20 Lähiradion taajuudella 100,3 MHz. Tämän jälkeen nämä makasiini -tyyppiset lähetykset tulevat ulos joka toinen tiistai ja ne ovat kuultavissa myös osoitteessa www.mellunkyla.fi

Terveyspalvelut esillä aluefoorumissa 15.2.

Vuoden ensimmäisessä Mellunkylän aluefoorumissa esillä jälleen terveyspalvelut. Tilaisuus järjestetään Kontulatalon Symppiksessä Kontulan ostarilla tiistaina 15.2. alken klo 18.00. Paikan päällä mm. Helsingin terveyskeskuksen toimitusjohtaja Matti Toivola ja terveysasemien johtaja Antti Iivanainen.

Miljonääriäitien hauskat kilpailijat Youtubessa: Kontulan sossuäidit

Youtube-hiteiksi ovat viime vuoden lopussa nousseet Kontulasta kotoisin olevat sossuäidit Marja ja Niina. Lue uutinen Ilta-Sanomien nettisivuilta ja katso videot.

Ajankohtaista Mellunkylästä

Mellunkylä, Helsingin kaupunginosa numero 47 on asukasluvultaan Suomen suurin kaupunginosa. Kaupunginosa koostuu viidestä kaupunginosa-alueesta (Kivikko-Kontula-Kurkimäki- Mellunmäki-Vesala) ja siellä asuu yli 36 000 asukasta.

Mellunkylän alueportaali on pystytetty Mellunkylän kaupunginosa-alueiden yhteiseksi viestintävälineeksi. Sen tehtävänä on parantaa tiedon kulkua alueen sisällä ja yhdistää toimijoita. Jokaiseen kaupunginosaan ei ole mielekästä sijoittaa kaikkia palveluita ja toimintoja. Etenkään Mellunkylässä, jossa liikkuminen alueen sisällä on suhteellisen vaivatonta.

Tarvitaan yhä enemmän tietoa ja yhteissuunnittelua, käyttäjien näkemyksiä. Yhteistä säveltä.

Internet on mainio väline nopeaan uutisointiin sekä faktojen ja mielipiteiden keräämiseen. Mitä enemmän on tietoa paikallisista tarpeista, sitä oikeampia ratkaisuja hallinnossakin todennäköisesti tehdään. Portaalin tuottaja ja ylläpitäjä on Kontukeskus ry, joka on Kontula-seuran, FC Konnun ja Kontulan ostoskeskuksen yrittäjäyhdistyksen yhteenliittymä.

www.alueportaali.net