VALOA kevääseen!

VALO-CDn kansikuvaa

Ilpo Rossi

Werkkoviestijöillä, Eläkkeensaajien Keskusliiton tietokoneen käyttöön ja sähköiseen viestintään erikoistuneella valtakunnallisella yhdistyksellä on tapana järjestää avoimien ovien päivä huhtikuussa. Tämäkään vuosi ei tee poikkeusta!

Niinpä kutsumme kaikkia varttuneempia tietokoneenkäyttäjiä Käpylään, EKL:n toimitaloon, os. Vipusentie 19, Helsinki 51 torstaina 26.huhtikuuta klo 12-16 Werkkoviestijöiden avoimien ovien päivään. Tarjolla on kahvia ja pullaa omakustannushintaan, minkä lisäksi klo 13-14 Otto Kekäläinen esittelee viimeisintä versiota Vapaan ja Avoimen Lähdekoodin Ohjelmasta eli VALO-CD:stä.

Siis tervetuloa mukaan Werkkoviestijöiden avoimien ovien iltapäivään Käpylään!

EKL-Werkkoviestijät

EKL-Werkkoviestijät on ikäihmisten - eläkkeellä jo olevien tai eläkeikää lähestyvien - internetissä toimiva verkkoviestintää harrastavien vuonna 2001 perustettu yhdistys. Jäsenistämme noin kolmannes asuu Helsingissä, kolmannes Uudellamaalla ja kolmannes muualla maassa. Asuinpaikka ei ole este yhdistyksen toimintaan osallistumiselle.

Emme ole tietotekniikan ammattilaisia, vaan useimmat meistä ovat aloittaneet tietokoneharrastuksensa vasta eläkevuosien myötä. Toimintamme perusideana on vertaistoiminta, kaverin auttaminen ja mukava yhdessäolo yhteisen harrastuksen parissa.

www.werkkoviestijat.net