EKL-Werkkoviestijät

Vierihoitoon läppärin kanssa?

Rajaniemen majoitustiloja

Ilpo Rossi

 

ATK-Vierihoitoviikko 9.-14.9. ja ATK-Teemaloma 21.-25.10. - KAIKKI MUKAAN!!

EKL-Werkkoviestijät järjestää jälleen syksyllä Eläkkeensaajien Keskusliiton tuella  Virtain Rajaniemessä sekä  ATK-Vierihoitoviikon että ATK-Teemaloman. Nämä lomaviikot ovat kaikille ikäihmisille avoimet eikä läppärin omistamattomuus tai käyttämättömyys muodosta estettä osallistumiselle. Syyskuussa järjestettävälle ATK-Vierihoitoviikolle (5 vrk.) on mahdollisuus hakea myös RAY:n lomatukea. Lokakuun ATK-Teemaloma on pituudeltaan 4 vrk, ja siihen ei lomatukea voi hakea.

 

ATK-Vierihoitoviikko 9.-14.9.

Vierihoitoviikolle on mahdollisuus saada myös RAY:n lomatukea jota voi hakea hakulomakkeella, joka löytyy tämän Jäsenwiestiin liitteestä Virkistyslomahakemus.pdf Lomakkeen voi myös ladata koneelleen linkistä http://goo.gl/khGCcH

 

Lomakkeen voi myös tilata Paula Hakuliselta, puh. 09 6126 8440 tai sähköposti paula.hakulinen(at)elakkeensaajat.fi


Hakulomake palautetaan:  Hyvinvointilomat  ry  Haapaniemenkatu 14, 00530 Helsinki.

 

Hakukaavake tulee täyttää huolella. Perustelut-kohtaan kannattaa laittaa terveydelliset ja sosiaaliset syyt taloudellisten syiden lisäksi. Tämä kohta huomioidaan erityisesti lomatukea myönnettäessä.

 

HAKEMUSTEN VIIMEINEN JÄTTÖPÄIVÄ ON 16.8.2013

 

 

 

 

EKL-Werkkoviestijät

Aikaisempia kirjoituksia

EKL-Werkkoviestijät

EKL-Werkkoviestijät on ikäihmisten - eläkkeellä jo olevien tai eläkeikää lähestyvien - internetissä toimiva verkkoviestintää harrastavien vuonna 2001 perustettu yhdistys. Jäsenistämme noin kolmannes asuu Helsingissä, kolmannes Uudellamaalla ja kolmannes muualla maassa. Asuinpaikka ei ole este yhdistyksen toimintaan osallistumiselle.

Emme ole tietotekniikan ammattilaisia, vaan useimmat meistä ovat aloittaneet tietokoneharrastuksensa vasta eläkevuosien myötä. Toimintamme perusideana on vertaistoiminta, kaverin auttaminen ja mukava yhdessäolo yhteisen harrastuksen parissa.

www.werkkoviestijat.net

Uusimmat mielipiteet