Fallkullan kesätoimitus

Fallkullan syksyssä heppakerhoa ja toimintaklubia

Fallkullan kilit pitävät vuorikiipeilystä kesäisin

Kesätoimitus 2013

 

Kesä Fallkullassa on kohta ohi, mutta syksy tuo uutta. Syyskuussa aloittavat esimerkiksi Friends -hevoskerho, jossa hevosten hoitamisen ja ratsastamisen ohessa käsitellään sosiaalisia tunnetaitoja.

 

Uutta on myös 10-14 -vuotiaille pojille suunnattu toimintaklubi, joka kokoontuu joka toinen torstai. Fallkullan ovet pysyvät auki yleisöllekin.

 

Kesästä tutut työnjaot jatkuvat syksyllä, mutta ilman käsityöpajaa ja kesätoimitusta. Työnjaoissa pääsee tutustumaan eläinten hoitoon ja tekemään navettatöitä.

 

"Arki-iltojen työnjakoihin ei tarvitse ilmoittautua. Voi tulla vaan kokeilemaan, jos ei uskalla sitoutua", Fallkullan nuoriso-ohjaaja Henna Risunen kertoo.

 

Muihin Fallkullan harrastuksiin, kuten Friends-kerhoon, ilmoittaudutaan osoitteessa harrastushaku.fi.

 

"Kannattaa olla ajoissa. Heppakerhoa oli kovasti toivottu, ja se menee varmaan täyteen. Mitään ei tarvitse osata etukäteen, ja kaikki ovat tervetulleita opettelemaan", Henna tähdentää hymyillen.

 

Ilmoittautuminen Fallkullan syksyn toimintaan alkaa 21.8. klo 13.

 

Toimittanut: Paula Karhunen

 

 

 

 

Fallkullan kesätoimitus

Aikaisempia kirjoituksia

Fallkullan kesätoimitus

Fallkullan kesätoimituksessa lapset ja nuoret kokeilevat erilaisten juttujen tekemistä hauskassa maalaisympäristössä.  

Majapaikkaa Fallkullan maatilalla pitävässä toimituksessa valokuvataan, videoidaan ja kirjoitetaan pieniä uutisia. Kaikki taidot opitaan tehdessä! 

Fallkullan kesätoimitus pyörii Fallkullan kotieläintilalla 2.-19. heinäkuuta 2013. Tiistaista perjantaihin mukaan voivat lähteä 9-17-vuotiaat. Ilmoittaudu Fallkullan kesään osoitteessa http://nk.hel.fi/harrastushaku/

Fallkullan kotieläintila toimintoineen on osa Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskusta.

 

 

 

 

Uusimmat mielipiteet