FC Viikingit Naiset

Ratkaisuotteluita naisten Ykkösessä

Edellisessä pelissä riitti TJK:n maalin edessä vipinää

Marko Peltola

FC Viikinkien peli palasi uomiinsa muutaman tappion jälkeen, kun vastaan asettui Heteniityn nurmella TJK. Tampereella vielä 2-1 TJK:lle hävinnyt  FC Viikingit jyräsi tamperelaiset peräti 6-1. FC Hongasta farmisopimuksella Viikingeissä ollut Linda Norrena oli vahvalla pelipäällä ja tuloksena olikin neljä maalia. Viikinkien muut maalit olivat Elina Häyrisen ja Cecilia Karlssonin käsialaa.

Tärkeät pelit jatkuvat Heteniityn nurmella jo torstaina kun vastaan asettuu vieraita Vantaalta eli VJS. VJS ja FC Viikingit ovat tasapisteissä, joten panosta ottelussa riittää. Edellisessä ottelussa VJS voitto Klubin 5-2, Sanni Franssin häärätessä ottelun kapelimestarina kolmella maalillaan. Vantaalla FC Viikingit oli parempi maalein 0-3.

Kun alkulohkoa on pelaamatta 5 ottelua, niin tilanne on erittäin alkulohkossa tiukka. FC Kuusysi on karannut jo 12 pisteen päähän, mutta sitten onkin tasaisempaa. Jaetulla toisella sijalla ovat VJS, Klubi ja FC Viikingit. Tuwe on näistä kahden pisteen päässä ja TiPS neljän pisteen päässä. Lohkon neljä parasta pääsevät yläloppusarjaan ja neljä viimeistä kamppailevat keskenään putoamisesta.

To 28.6 kello 19 FC Viikingit - VJS, Heteniityn urheilukenttä. Vapaa pääsy!
Ti 3.7 kello 19 FC Viikingit - TuWe, Heteniityn urheilukenttä. Vapaa pääsy!

 

Naisten Ykkösen sarjataulukko 25.6.12

FC Kuusysi 9 ott 27 p
Klubi 09 9 ott 15 p
VJS 9 ott 15 p
FC Viikingit 9 ott 15 p
------------------------------
TuWe 9 ott 13 p
TiPS 9 ott 11 p
TJK 9 ott 8 p
Pyrkivä 9 ott 0 p

https://www.facebook.com/naisviikingit

FC Viikingit Naiset

Aikaisempia kirjoituksia

FC Viikingit Naiset

FC Viikinkien naisten joukkue pelaa Palloliiton naisten Ykkösessä kaudella 2011. Joukke on perustettu vuonna 2002 ja vuodesta 2004 asti joukkue on pelannut Ykkösessä.

Ykkönen pelataan tällä kaudella kahdessa 8-joukkueen lohkossa, joista neljä ensimmäistä menevät syksyllä ylempään loppusarjaan ja neljä viimeistä alempaan loppisarjaan. FC Viikinkien kauden 2011 tavoite on päästä yläloppusarjaan.

Lue lisää kotisivuiltamme!

 

Uusimmat mielipiteet