Laulun kesäkurssi tarjoaa mukavaa vaihtelua

Jos sinulla on vapaata aikaa kesäkuussa, ja olet kiinnostunut yksinlaulusta, sinun kannattaa kokeilla miltä tuntuu kehittää laulutaitoasi todellisten ammattilaisten opissa.  Helsingin Kaisaniemessä  (Vuorikatu 17) järjestetään kesäkuun puolivälissä laulun kesäkurssi, jossa opettajina ovat todella hyvät ammattilaiset, oopperalaulaja  Sirkka Parviainen ja pianisti, korrepetiittori Ilona Lamberg.

Kurssilla otetaan huomioon opiskelijan lähtötaso ja yksilöllinen kehittyminen, joten kenenkään ei tarvitse pelätä, että kurssin vaatimustaso olisi liian kova. Opiskelija voi laulaa kurssilla myös haluamaansa ohjelmistoa, esimerkiksi klassista- operetti- tai rytmimusiikkia.
Kurssin päätteeksi  lauantaina 16.6.2012 pidetään laulukurssin oppilaiden konsertti.

Kurssille voivat osallistua sekä ammattiopiskelijat että yksinlaulun harrastajat. Laulukurssi sisältää yksityistunteja yhteensä 60 min/päivä.  Tunnit sisältävät laulutekniikkaa, musiikin tulkintaa, fonetiikkaa, esiintymistaitoa sekä ohjelmistoneuvontaa. Kurssista tarkempia tietoja antavat Ilona Lamberg ([email protected])  tai Sirkka Parviainen  ([email protected]).  Ilmoittautumiset kesäkurssille HNMKY:n musiikki-sivuston kautta tai puhelimella HNMKY:n toimistoon   09-173 44 231 tai 050 5634165. 

Helsingin NMKY

Helsingin NMKY on perustettu vuonna 1888. Järjestön pääsihteeri on Timo Laulaja. Toiminnan piirissä on noin 4000 lasta, nuorta ja aikuista.

Helsingin NMKY järjestää monenlaista toimintaa kuten erilaisia liikuntakerhoja. Järjestö pyörittää myös musiikkiopistoa. Avioliittotyö on eräs Helsingin NMKY:n tärkeimmistä toimintakentistä. Pyrimme edistämään perheiden ja parisuhteiden hyvinvointia muun muassa erilaisten leirien ja kurssien kautta. Vuosittain järjestetään myös useita isä-lapsi-leirejä.

Lue lisää kotisivuiltamme!