Ryhmä tyttöjä kuvasi elämää Laakavuoren toimintakeskuksessa

Kuvassa: Joanna Vuorinen, Jenny Tienhaara, Akita Haikara, ohjaaja Roosa Salminen ja Monicia Mandunga. Kuvasta puuttuu Rosanna Fasta

Viisi nuorta tyttöä toteutti Nutaksi ristityn valokuvanäyttelyn HNMKY:n Laakavuoren toimintakeskuksessa. Alunperin tyttöjä oli mukana 10, mutta osa luopui syystä taikka toisesta kevään aikana. Joanna Vuorinen, Jenny Tienhaara, Akita Haikara, Monicia Mandunga ja  Rosanna Fasta saivat aikaan hienon näyttelyn, jonka avajaisia vietettiin maanantai-iltana 28.5.

Näyttelyn nimi Nuta tarkoittaa nuorisotaloa, ja kuvausten teemana olikin löytää erilaisia näkökulmia elämästä nuorisotalolla. Mielenkiintoisia kuvakulmia löytyikin hauskoista ilmeistä nuorten yhdessäoloon, toimintaan ja toimintakeskuksesta löytyviin asioihin.

12-15 vuotiaat tytöt valitsivat kuvat näyttelynsä noin 200 otoksen joukosta. Ohjaajana heillä oli valokuvaaja Roosa Salminen, joka hankki ryhmän käyttöön kaksi laadukasta kameraa Oulunkylän nuorisotalolta. Näyttelyyn voi käydä tutustumassa iltaisin tämän viikon aikana. Laakavuoren toimintakeskuksen osoite on Jänkäpolku 1 G, 00970 Helsinki.

Helsingin NMKY

Helsingin NMKY on perustettu vuonna 1888. Järjestön pääsihteeri on Timo Laulaja. Toiminnan piirissä on noin 4000 lasta, nuorta ja aikuista.

Helsingin NMKY järjestää monenlaista toimintaa kuten erilaisia liikuntakerhoja. Järjestö pyörittää myös musiikkiopistoa. Avioliittotyö on eräs Helsingin NMKY:n tärkeimmistä toimintakentistä. Pyrimme edistämään perheiden ja parisuhteiden hyvinvointia muun muassa erilaisten leirien ja kurssien kautta. Vuosittain järjestetään myös useita isä-lapsi-leirejä.

Lue lisää kotisivuiltamme!