Helsingin NMKY

Silja Fontana solistina Helsingin NMKY:n juhlakonsertissa

Nuori viulistilahjakkuus Silja Fontana Helsingin NMKY:n solistina sunnuntaina 27.4.

Helsingin NMKY

Helsingin NMKY:n sinfoniaorkesterin solistina yhdistyksen 125-vuotisjuhlakonsertissa on nuori lahjakas viulisti Silja Fontana. Fontana soittaa Ritarihuoneella sunnuntaina pidettävässä konsertissa Felix Mendelssohn Bartholdyn Viulukonserton e-molli, op.64. Konsertin johtaa kapellimestari Tapio von Boehm.

22-vuotiaan Silja Fontanan tähänastisen uran huippukohta on ollut orkesteripaikan saaminen Helsingin kaupunginorkesteriin. Hän pääsi orkesteriin vuosi sitten poikkeuksellisen nuorena, vain 21-vuotiaana. Todelliset huippukohdat hänellä saattavat olla vielä edessä, sillä ensi vuonna Fontana osallistuu sekä Helsingissä järjestettävään Sibelius-viulukilpailuun että Kuopion viulukilpailuun.

Helsingin NMKY:n 125-vuotisjuhlakonsertti - Kevään säveliä pidetään siis sunnuntaina  27.4. klo 14.00 Ritarihuoneella. Juhlakonsertissa esiintyvät myös Helsingin NMKY:n sekakuoro johtajana Jari Koivistoinen, HNMKY:n mieskuoro johtajana Jukka Okkonen sekä solistina Juhani Patajoki. Lisäksi tilaisuudessa esiintyy HNMKY:n musiikkiopiston opiskelija Heidi Simomaa viulu säestäjänään Outi Rajamäki piano.

Helsingin NMKY

Aikaisempia kirjoituksia

Helsingin NMKY

Helsingin NMKY on perustettu vuonna 1888. Järjestön pääsihteeri on Timo Laulaja. Toiminnan piirissä on noin 4000 lasta, nuorta ja aikuista.

Helsingin NMKY järjestää monenlaista toimintaa kuten erilaisia liikuntakerhoja. Järjestö pyörittää myös musiikkiopistoa. Avioliittotyö on eräs Helsingin NMKY:n tärkeimmistä toimintakentistä. Pyrimme edistämään perheiden ja parisuhteiden hyvinvointia muun muassa erilaisten leirien ja kurssien kautta. Vuosittain järjestetään myös useita isä-lapsi-leirejä.

Lue lisää kotisivuiltamme!

Uusimmat mielipiteet