HNKK:n Mirjami Wilke paras alueellinen projektipäällikkö

Nuorkauppakamarit kautta Suomen kokoontuivat huhtikuussa kansalliseen vuosikokoukseen Lappeenrantaan. Osana kokousta ja kouluttautumista palkittiin myös vuoden parhaita tekijöitä.

Jotta saamme vuosittain valittua vuoden nuoret johtajat, maaseutuyrittäjät ja positiivisimmat suomalaiset, on takana oltava valtava määrä tekijöitä ja heitä johtavia projektipäälliköitä. Helsingin Nuorkauppakamarin Mirjami Wilke toimi tänä vuonna Alue A:n (Etelä-Suomi) alueellisena projektipäällikkönä Vuoden Nuori Johtaja -kilpailussa ja hänet valittiin parhaaksi alueprojektipäälliköksi.

- Voitto oli yllätys, sillä mielestäni muut projektipäälliköt olivat erittäin hyviä ja toiminnan taso korkea, kommentoi Wilke valintaansa.

Palkitseminen osaksi yritystoimintaakin

Suomen Nuorkauppakamareiden tavoitteena on kouluttaa jäsenistään parempia johtajia ja yrittäjiä. Jäsenet oppivat käytännön toiminnan kautta esimerkiksi palkitsemiskulttuuria, jota voivat omalta osaltaan viedä omiin yrityksiinsä eteenpäin ja näin parantaa suomalaista yritysmaailmaa. Ehkä jatkossa kiittäminen ja palkitseminen on luonnollinen osa suomalaistakin yrityskulttuuria.

 

www.jcihelsinki.fi
www.jci.fi

Helsingin Nuorkauppakamari

Helsingin Nuorkauppakamari - koulutusta, projekteja ja kansainvälistä toimintaa.

Helsingin Nuorkauppakamari on pk-seudulla aktiivisesti toimiva järjestö, jonka jäsenet haluavat kehittää omia johtajuustaitojaan, verkostoitua sekä vaikuttaa positiivisesti yhteiskuntaan. Kamarissamme on tällä hetkellä 61 jäsentä. 

Tarjoamme jäsenille koulutuksia, mielenkiintoisia yritysvierailuja ja kansainvälistä toimintaa sekä yhteiskunnallisia vaikuttamispaikkoja - valitsemme vuosittain muun muassa Vuoden Poliisin yhteistyössä sisäasiainministeriön ja Suomen Poliisijärjestöjen Liiton kanssa.

Helsingin Nuorkauppakamari on perustettu vuonna 1954, ja se on Suomen vanhin nuorkauppakamari.

Lue lisää kotisivuiltamme!