Kontulan Lions Club jakoi stipendejä

Keinutien ala-asteen rehtori vastaanottaa stipendiä

Heikki Tolvanen

  

Erilaisten yleisötapahtumien lisäksi Lions Club Helsinki Kontula jakaa vuosittain Kivikko-Kontula-Kurkimäki-Vesala alueen muille keskeisille toimijoille stipendejä kulloisenkin rahatilanteen mukaan. Ajatuksena on, että kaikki kauden aikana kerätyt varat jaetaan tarvitsijoille.

Toimintakauden 2011-2012 stipendit jaettiin juhlallisin menoin Helsingin Mikaelin kirkon takkahuoneessa tiistaina 15.5.2012. Kaiken kaikkiaan 21 yhdistystä ja yhteisöä toiminta-alueellamme sai yhteensä 5 650 euroa.

Kiitos kaikille niille, jotka ovat osallistuneet yleisötilaisuuksiimme ja mainostaneet Perherieha lehdessämme sekä osallistuneet muuten toimintamme tukemiseen. Te olette mahdollistaneet sen, että olemme voineet tukea alueemme monipuolista harrastustoimintaa.

Suomessa toimivia lionsklubeja on 953 ja jäseniä niissä noin 26 000. Maailmalla meitä lionseja on yhteensä noin 1,34 miljoonaa jäsentä, jotka toimivat yli 46 000 klubissa 206 maassa tai itsehallintoalueella. Vaikka yksittäisen klubin vaikutusmahdollisuudet ovat varsin rajalliset ja rajoittuvat pääasiallisesti omalle toiminta-alueelle, yhdessä pystymme auttamaan katastrofin uhreiksi joutuneita niin Suomessa kuin kansanvälisestikin. Yhdessä meissä on voimaa.

Oikein hyvää kesäpäivää kaikille!

Kesäterveisin

Kari Ristivehmas

Presidentti 2011-2012

Lions Club Helsinki Kontula

Lions Club Helsinki Kontula kuuluu maailman suurimpaan vapaaehtoiseen palvelujärjestöön Lions Clubs International:iin.

Toimimme alueella, Kivikko – Kontula – Kurkimäki - Vesala, palvelemalla nuoria ja ikääntyneitä sekä muita avuntarpeessa olevia jakamalla apurahoja sekä suorittamalla palvelutyötä.

Klubimme perustamispäivä on 16.3.1967 ja perustamisjuhla oli 18.11.1967.

Toiminta-alueellamme näkyvimmät vuosittaiset yleisötapahtumat ovat Itsenäisyyspäivän juhla Mikaelin kirkolla ja Perherieha Keinutien ala-asteen koululla.

Mottomme kaudelle 2011-2012  on ”Leijonat välittävät”.