Lions Club Helsinki Kontula

Auta lasta, auta perhettä-tapahtuma Kontulassa

Kontulan Leijonat järjestää ensimmäisen kerran uuden Auta lasta, auta perhettä-tapahtuman. Kyseessä on uusi toimintatapa, jonka tarkoituksena on auttaa suomalaisia, alueellamme asuvia ensi- ja turvakodeissa eläviä ja avuntarpeessa olevia lapsiperheitä. Yhteistyökumppaninamme toimii Ensi- ja Turvakotien liitto. Tapahtuma järjestetäään lauantaina 11.5. kello 9-15 Kontulan K-marketissa ja ajatuksena on, että asiakkaat ostavat yhden ylimääräisen tuotteen, joka pannaan kassan jälkeen merkattuun keräyskärryyn. Tuotteen pitää olla pilaantumaton, esimerkiksi hygieniatuote, kuivaruoka, säilyke tai lasten tarvike/lelu. Ensi- ja Turvakotien liitto vastaa luottamuksellisesti tuotteiden jakelusta perheisiin ylläpitämissään ensi- ja turvakodeissa. Nähdään lauantaina K-marketissa!

Lions Club Helsinki Kontula

Aikaisempia kirjoituksia

Lions Club Helsinki Kontula

Lions Club Helsinki Kontula kuuluu maailman suurimpaan vapaaehtoiseen palvelujärjestöön Lions Clubs International:iin.

Toimimme alueella, Kivikko – Kontula – Kurkimäki - Vesala, palvelemalla nuoria ja ikääntyneitä sekä muita avuntarpeessa olevia jakamalla apurahoja sekä suorittamalla palvelutyötä.

Klubimme perustamispäivä on 16.3.1967 ja perustamisjuhla oli 18.11.1967.

Toiminta-alueellamme näkyvimmät vuosittaiset yleisötapahtumat ovat Itsenäisyyspäivän juhla Mikaelin kirkolla ja Perherieha Keinutien ala-asteen koululla.

Mottomme kaudelle 2011-2012  on ”Leijonat välittävät”.

Uusimmat mielipiteet