Eroisän tuska

http://www.flickr.com/photos/counteract/

Love ry:n piirissä oleva eroisä on taistellut vuosia saadakseen lapsilleen turvallisemman elämän lähiäidin luona. Lapset kertovat sekä isälle että viranomaisille kotona kokemastaan väkivallasta. Poliisi- ja sosiaalitoimi ei kuitenkaan tee asialle yhtään mitään. Kantelut ovat olleet turhia. Oikeudessä isä menetti jopa tiedonsaantioikeutensa lapsiin. Voiko tämä olla totta Suomessa? Kyllä voi, ja jopa arkipäivää väkivaltaa kokevissa perheissä.
 
Poliisi TV tarttui asiaan ja kertoi isän tarinan toukokuussa 2012. Asia vietiin myös peruspalveluministerille Maria Guzenina-Richardsonille kameroiden kera. Ministeri oli kuulemastaan järkyttynyt ja lupasi seurata kuinka asian hoito etenee.

 
- En enää edes jaksa puhua tästä, kommentoi uupunut isä.  - Kerron yleensä tilanteesta vain samaa kokeneille. Sieltä tulee voima. Muut eivät vaan ymmärrä.
 
Kuinka asiassa käy? Seuraa Poliisi-TV:tä, YLE TV2 torstaisin 21:25 !

Love ry Helsinki

LOVE – Lapsen Oikeus Väkivallattomaan Elämään ry Suomi on yhä Euroopan lähisuhdeväkivaltaisimpia maita ja kymmenet tuhannet lapset kohtaavat väkivaltaa kotonaan. Lähisuhdeväkivallan seuraukset ovat kohtalokkaimpia lapsille. Lasten vajavaisia ihmisoikeuksia parantamaan on perustettu Lapsen Oikeus Väkivallattomaan Elämään, LOVE. Entisten lähisuhdeväkivallan uhrien perustaman yhdistyksen tavoitteena on tehdä väkivalta näkyväksi ja auttaa uhreja.

 www.yhdistyslovery.com

Apua ja tukea haasteelliseen perhetilanteeseen saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen:

tuki.lovery@gmail.com

Turvallisuusneuvoja: LOVEn turvallisuusasiantuntija auttaa, jos pelkäät turvallisuutesi puolesta, ota yhteyttä: turvallisuus.lovery@gmail.com

Yhdistysasiat: Jäsenyyteen, jäsenmaksuihin ja muuhun yhdistyksen toimintaan liittyvät asiat: yhdistys.lovery@gmail.com

Tykkää Facebook -sivustamme: http://www.facebook.com/pages/LOVE-Parempi-el%C3%A4m%C3%A4-v%C3%A4kivalt...

Tsekkaa aina uusimmat Naisten itsepuolustuskurssit: http://www.facebook.com/NaistenItsepuolustuskurssit 

Jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun 15€ tilille 572023-2101052. Muistathan laittaa viestikenttään sähköpostiosoitteesi/muun yhteystiedon.

Vapaajäsenyttä voit hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen yhdistykselle.

LOVE ry:n jäsenillä on myös mahdollisuus keskustella kokemuksistaan suljetulla keskustelupalstalla http://forum.yhdistyslovery.org/