Retkelle Kouvolan Tykkimäkeen 29.7.2012!

Lähde lapsinesi mukaan huvipuisto Tykkimäkeen Kouvolaan su 29.7.2012! Lähtö on Helsingistä klo 10.00 ja paluu noin klo 18.00. Ajamme bussilla Porvoon ja Koskenmäen kautta, joten kyytiin voi hypätä myös matkalta.
 

Yhdistys tarjoaa bussimatkan Love ry:n jäsenille sekä pienen alennuksen rannekkeiden hintaan (ilmoitetaan myöhemmin). Menomatkalla pysähdymme syömään omia eväitä ja paluumatkalla nautimme päivällistä jossakin edullisessa paikassa. Tarkempi aikataulu ja pysähdyspaikat tulevat ilmoittautuneille.
 

Retki tehdään yhdessä Pääkaupungin turvakodin, Pienperheyhdistyksen ja Kaapatut Lapset ry:n kanssa. Paikkoja meidän yhdistyksellämme on alustavasti 12. Toimi siis nopeasti ja ilmoittaudu! Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
 

Ilmoittautumiset sähköpostiosoitteeseen yhdistys.lovery@gmail.com !

Linkin takana tietoa Tykkimäestä, mm. rannekkeiden hinnat.

 

Käyttämättä jätetystä paikasta peritään 10 € sakko, joten ilmoita myös mahdollisesta peruutuksesta mahdollisimman pian, jotta joku muu saa paikkanne.
 

Vietetään hauska päivä yhdessä!

http://www.tykkimaki.fi/

Love ry Helsinki

LOVE – Lapsen Oikeus Väkivallattomaan Elämään ry Suomi on yhä Euroopan lähisuhdeväkivaltaisimpia maita ja kymmenet tuhannet lapset kohtaavat väkivaltaa kotonaan. Lähisuhdeväkivallan seuraukset ovat kohtalokkaimpia lapsille. Lasten vajavaisia ihmisoikeuksia parantamaan on perustettu Lapsen Oikeus Väkivallattomaan Elämään, LOVE. Entisten lähisuhdeväkivallan uhrien perustaman yhdistyksen tavoitteena on tehdä väkivalta näkyväksi ja auttaa uhreja.

 www.yhdistyslovery.com

Apua ja tukea haasteelliseen perhetilanteeseen saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen:

tuki.lovery@gmail.com

Turvallisuusneuvoja: LOVEn turvallisuusasiantuntija auttaa, jos pelkäät turvallisuutesi puolesta, ota yhteyttä: turvallisuus.lovery@gmail.com

Yhdistysasiat: Jäsenyyteen, jäsenmaksuihin ja muuhun yhdistyksen toimintaan liittyvät asiat: yhdistys.lovery@gmail.com

Tykkää Facebook -sivustamme: http://www.facebook.com/pages/LOVE-Parempi-el%C3%A4m%C3%A4-v%C3%A4kivalt...

Tsekkaa aina uusimmat Naisten itsepuolustuskurssit: http://www.facebook.com/NaistenItsepuolustuskurssit 

Jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun 15€ tilille 572023-2101052. Muistathan laittaa viestikenttään sähköpostiosoitteesi/muun yhteystiedon.

Vapaajäsenyttä voit hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen yhdistykselle.

LOVE ry:n jäsenillä on myös mahdollisuus keskustella kokemuksistaan suljetulla keskustelupalstalla http://forum.yhdistyslovery.org/