Vaikeuksia teinin kanssa? - Tule Vanhempaintukiryhmään!

http://www.flickr.com/photos/alibree/

Moni nuori ihminen kohtaa vaikeuksia kasvaessaan. Heillä saattaa olla psyykkisiä ongelmia, päihdeongelmia tai vaikea puberteetti. Osa nuorista oireilee vanhempien eron takia. Myös perheväkivalta ja trauman jälkeinen stressireaktio voi suistaa monen nuoren elämän raiteiltaan. Yhteistä näillä nuorilla/lapsilla on kuitenkin se, että he tarvitsevat vanhemmiltaan tukea, kehittyäkseen ja tavoittaakseen rauhaa arkielämäsään.

Love ry:n uuden vanhempaintukiryhmä tukee vanhempia auttamaan omia teini-ikäisiä lapsiaan. Tämä tapahtuu sekä vertaistuella että kuulemalla asiantuntijoita, jotka saapuvat luennoimaan ja keskustelemaan ryhmän jäsenten kanssa.

 

Ryhmä kokoontuu joka kuukauden ensimmäinen tiistai klo: 18.00

Osoite: Barnavårdsföreningen, Wallininkatu 1, Helsinki.

Ryhmään otetaan max 15 per ryhmä 

Ensimmäinen ryhmä 4.9.

Ryhmä on maksuton!

 

Tiedostelut ja ilmoittautumiset: Agneta Ahlqvist, [email protected] 

Love ry Helsinki

LOVE – Lapsen Oikeus Väkivallattomaan Elämään ry Suomi on yhä Euroopan lähisuhdeväkivaltaisimpia maita ja kymmenet tuhannet lapset kohtaavat väkivaltaa kotonaan. Lähisuhdeväkivallan seuraukset ovat kohtalokkaimpia lapsille. Lasten vajavaisia ihmisoikeuksia parantamaan on perustettu Lapsen Oikeus Väkivallattomaan Elämään, LOVE. Entisten lähisuhdeväkivallan uhrien perustaman yhdistyksen tavoitteena on tehdä väkivalta näkyväksi ja auttaa uhreja.

 www.yhdistyslovery.com

Apua ja tukea haasteelliseen perhetilanteeseen saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen:

[email protected]

Turvallisuusneuvoja: LOVEn turvallisuusasiantuntija auttaa, jos pelkäät turvallisuutesi puolesta, ota yhteyttä: [email protected]

Yhdistysasiat: Jäsenyyteen, jäsenmaksuihin ja muuhun yhdistyksen toimintaan liittyvät asiat: [email protected]

Tykkää Facebook -sivustamme: http://www.facebook.com/pages/LOVE-Parempi-el%C3%A4m%C3%A4-v%C3%A4kivalt...

Tsekkaa aina uusimmat Naisten itsepuolustuskurssit: http://www.facebook.com/NaistenItsepuolustuskurssit 

Jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun 15€ tilille 572023-2101052. Muistathan laittaa viestikenttään sähköpostiosoitteesi/muun yhteystiedon.

Vapaajäsenyttä voit hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen yhdistykselle.

LOVE ry:n jäsenillä on myös mahdollisuus keskustella kokemuksistaan suljetulla keskustelupalstalla http://forum.yhdistyslovery.org/