Malmin lentoaseman ystävät

Kunnallisvaalit 2012: helsinkiläisten ehdokkaiden kantoja Malmin lentoaseman tulevaisuuteen

Seppo Sipilä

Malmin lentoaseman ystävät ry (MLY) on tiedustellut kuntavaalien 2012 helsinkiläisten ehdokkaiden kantaa kysymykseen "Haluatteko säilyttää Malmin lentoaseman ilmailukäytössä?" Kysely on lähetetty syys-lokakuun vaihteessa kaikille helsinkiläisille ehdokkaille, joiden sähköpostiosoite oli saatavilla. Kaikki muutkin helsinkiläiset ehdokkaat ovat tervetulleita vastaamaan kysymykseen sähköpostitse osoitteeseen vaalikysely(ät)pelastamalmi.org.

 

Toistaiseksi saadut vastaukset löytyvät yhdistyksen nettisivulta http://www.pelastamalmi.org/fi/luettavaa/kuntavaalit12.html

Malmin lentoaseman ystävät

Aikaisempia kirjoituksia

Malmin lentoaseman ystävät

Malmin lentoaseman ystävät ry:n tarkoituksena on Malmin lentokentän toiminnan säilyttäminen nykyisellä paikallaan sekä kentän toimintaedellytysten kehittäminen, edistäminen ja tukeminen.

Vuonna 2002 perustetulla yhdistyksellä on noin 900 jäsentä – sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä ja yhdistyksiä, jotka haluavat pelastaa kentän lakkautukselta ja lähiörakentamiselta.

Kansalaisadressin Malmin lentoaseman säilyttämiseksi on allekirjoittanut jo yli 50.000 henkilöä. Malmi on ilmailukulttuurin elävä keskus.

Lue lisää kotisivuiltamme!

Uusimmat mielipiteet