Pantterit

Pantterit ja Helsinki Wolverines yhteistyöhön lasten ja nuorten urheiluvalmennuksessa

Pantterien ja Helsinki Wolverinesin urheilija-akatemia

Kimmo Olsen

Suomen perinteikkäin koripallon lajiseura Pantterit kehittää toimintaansa Itä-Helsingin alueella aktiivisesti. Pantterit ja amerikkalaisen jalkapallon vaahteraliigaseura Helsinki Wolverines ovat aloittaneet laji- valmennusyhteistyön akatemiatason juniorivalmennuksessa.

Pantterit ja Helsinki Wolverines järjestävät seurojen välisiä yhteisiä laji- ja valmentajavierailuja, sekä tarjoavat junioreilleen molempien lajien ylimenokausille harjoittelu- ja kilpatoimintaa. Pantterit ja Helsinki Wolverines järjestävät valmennuksensa tueksi ulkopuolisia asiantuntijavierailuita ravintoluentojen, nuoren koulun ja opiskelun tukea ja henkisen valmennuksen työtä. Pantterien ja Wolverinesin tavoitteena on aktivoida suurempaa määrä nuoria liikkujiksi ja mahdollistaa urheilijaksi kasvamisen polku.

Pantterit ja Helsinki Wolverines tutustuttaa lapset- ja nuoret monipuoliseen, ympärivuotiseen seuraurheiluun ja joukkuelajeihin, jotka tarjoavat eri ikäluokkien tytöille ja pojille innostavan ja asiantuntevan valmennusympäristön omat liikunta- ja lajitaustat huomioiden joko yhtä lajia harrastaen, tai osana lapsen ja nuoren muiden lajien harrastusvalikoimaa.

Pantterit toivottaa kaikki Helsingin alueella koripallosta kiinnostuneet lapset iältään 3-6-vuotta sekä 7-11-vuotiaat mukaan asiantuntevaan ja monipuoliseen lasten ja nuorten liikunta- ja urheiluvalmennukseen koripallon parissa, jonka kautta tarjotaan nyt yhä suurempaa kattausta harrastusvaihtoehtoja suoraan sopimusseuran kanssa. Erityistä urheilijan akatemiavalmennusta tarjotaan nuorisoikäluokissa 12-18-vuotiaille. Yhteistyöllä mahdollistetaan näkyvä ja paremmin ennakoitava urheiljan polku, jonka varrella lapsi ja nuori perheineen pääsee yhä laadukkaamman seura- ja valmennustoiminnan osaksi. 

Helsinki Wolverines järjestää toimintaa amerikkalaisen jalkapallon nuorisoikäluokissa U11 (F-juniorit), U13 (E-juniorit), U15 (D-juniorit), sekä U17 (C-juniorit), U19 (B-juniorit), U21 (A-juniorit), sekä aina aikuisten edustusjoukkueisiin II-divisioona ja Vaahteraliiga tasolle asti.

Lisä- ja taustatietoja:

www.pantterit.com
www.helsinkiwolverines.com

 

Pantterit

Aikaisempia kirjoituksia

Pantterit

Pantterit Ry harjoittaa poikien, tyttöjen, miesten ja naisten, kilpa- ja harraste koripallotoimintaa Helsingin kaupungin alueella. Pääpaino toiminnassa on Itä-Helsingissä. Toimintamme kulmakivenä on aluetoiminta. Panttereilla on ainoana koripalloseurana Suomessa oma tyttöjen ja poikien 5 vastaan 5 sarjatoiminta. Näissä joukkueissa pelaajien ikä on 7-10 vuotta. Kaikki aluetoimintaan osallistuvat nuoret pääsevät pelaamaan kaupunginosien joukkueiden välisissä turnauksissa. Viime vuosina sarjoihin on osallistunut myös muiden seurojen joukkueita. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Kaikki jotka ymmärtävät koripallon perustajan tohtori Naismithin ja suomalaisen koripallon oppi-isän Robert Petersenin perusajatukset nuorisotoiminnan ja lasten liikuttamisen ensisijaisuudesta ovat tervetulleita luomaan kanssamme turvallisempaa tulevaisuutta ja parempaa kasvuympäristöä lapsille ja nuorille. Kotisivu: www.pantterit.com

Uusimmat mielipiteet