Nino Salosesta 2- pelin ja Saskia Koivusta seka 4- pelin suomen mestareita!

Kristina Parviaiselle Pronssia 2- pelistä ja hopeaa seka 4- pelistä yhdessä Kim Kauppilan kanssa. Ninolle ja Tommy Hellströmille pronssia 4- pelissä. Ninon kolmas mitali tuli seka 4- pelistä

Nino Salonen uurasti kolmessa sarjassa SM- kilpailuissa Tampereella. 2- pelissä hän eteni välieriin häviämättä erääkään. Välierissä Otto Meskanen vei ensimmäisen erän 6-3. Toisessa erässä Nino väänsi voiton itselleen luvuin 6-4 ja kolmennessa numeroin 6-3. Finaalissa vastaan asettui välierissä ykköseksi sijoitetun Isac Lindenin pudottanut Roni Rikkonen. Tässä ottelussa Nino oli omaa luokkaansa ja vei ottelun nimiinsä 45 minuutissa luvuin 6-1,6-0. suomen mestaruus pojat 12- sarjassa siis Nino Saloselle.

Toinen suomen mestaruus Smashilaisille tuli 16- vuotiaiden seka 4- pelistä, jossa Saskia Koivu parinaan Tero Jokinen eteni finaaliin voittamalla Oona Eskolin ja Casper Nykoppin 7-5,6-1. Finaalissa vastaan asettui smashilaiset Kristina Parviainen ja Kim Kauppila. Saskia ja Tero olivat perempia luvuin 6-3,7-5 ja näin Saskia sai Tamperelais parinsa kanssa SM- kultaa. Kristina ja Kim voittivat välierissä Iida Pätysen ja Paavo Villmanin 6-0,6-1.

16- vuotiaiden tyttöjen sarjassa Kristina otti kvertseissa hienon voiton Milka- Emilia Pasasesta kolmessa erässä. Välierissä Nanette Nylund oli parempi luvuin 6-3,7-5. Pronssia Kristinalle.

Pojat 12- sarjan 4- pelissä Nino ja Tommy Hellström etenivät välieriin. Välierissä Willem Mäenpää ja Otto Meskanen olivat niukasti parempia luvuin 4-6,6-2,10-6. Pronssiset mitalit Ninolle ja Tommylle.

Kolmannen mitalinsa Nino sai 12- vuotiaiden seka 4- pelistä, jossa hän eteni parinsa Aino Alkion kanssa välieriin.

 

Smash Tennis

Smash-Tennis ry on Helsingissä toimiva tennisseura, joka pyrkii edistämään sekä harrastus- että kilpatennistä omalla toiminta-alueellaan ja jonka toiminnan perusstrategiana on olla tehokkaasti toimiva kasvattajaseura. Tavoitteena on tarjota aukoton järjestelmä pelaajan kehittymiselle aloittelijasta Suomen huipun kautta kansainväliselle kentille unohtamatta tarjota vaihtoehtoa myös tenniksen
Smash-Tenniksen valmennustoiminta jakautuu kilpa-, juniori- ja aikuisvalmennukseen.

Valmennusjärjestelmän tavoitteena on tarjota kaikenikäisille mielekäs tapa harrastaa ja oppia tennistä mukavassa seurassa. Kilpavalmennuksessa on noin 50 pelaajaa, aikuisvalmenettavia noin 210 ja juniorivalmennuksessa noin 350, joista minitenniksessä noin 50 pelaajaa.

http://smashtennis.sporttisaitti.com/