Monitoimimies Jaakko Korhonen voittoon Järvenpäässä

Rasmus Nikander finaalissa ja Vanessa Widing semeissä

Tennis-, sulkis,- fysiikkavalmentajamme, sekä koulukäyntejä ja tennisesittelyitä messuilla hoitava Jaakko Korhonen valloitti Järvenpään D- luokan kilpailun viikonloppuna. Jaakko eteni finaaliin voittamalla välierissä Jussi Liukkosen 6-3,3-6,6-3. Finaalissa kaatui Jukka Iisakkila luvuin 5-7,6-4,6-0.

Rasmus Nikander eteni hienosti C- luokan finaaliin päihittämällä välierissä Harri Uotolan 7-6,6-1. Finaalissa Smashin harjoituksissakin nähty Tim Östman vei voiton numeroin 6-3,5-7,6-1.

Tampereella T12-sarjassa Vanessa Widing eteni lohkostaan jatkoon. Välierissä Martina Minetti oli niukasti parempi luvuin 6-2,2-6,10-5.

Smash Tennis

Smash-Tennis ry on Helsingissä toimiva tennisseura, joka pyrkii edistämään sekä harrastus- että kilpatennistä omalla toiminta-alueellaan ja jonka toiminnan perusstrategiana on olla tehokkaasti toimiva kasvattajaseura. Tavoitteena on tarjota aukoton järjestelmä pelaajan kehittymiselle aloittelijasta Suomen huipun kautta kansainväliselle kentille unohtamatta tarjota vaihtoehtoa myös tenniksen
Smash-Tenniksen valmennustoiminta jakautuu kilpa-, juniori- ja aikuisvalmennukseen.

Valmennusjärjestelmän tavoitteena on tarjota kaikenikäisille mielekäs tapa harrastaa ja oppia tennistä mukavassa seurassa. Kilpavalmennuksessa on noin 50 pelaajaa, aikuisvalmenettavia noin 210 ja juniorivalmennuksessa noin 350, joista minitenniksessä noin 50 pelaajaa.

http://smashtennis.sporttisaitti.com/