Mikko Kauppila vei nimiinsä Kouvolan B- luokan 2- ja 4- pelin

Tällä viikolla Hangossa JGP- kilpailut kaikissa ikäluokissa

Mikko Kauppila osallitui viikonloppuna kahteen sarjaan Kouvolan kesäkisoissa ja vei voiton molemmissa. B- luokan 2- pelissä Mikko voitti välierissä Dajani Husseinin 6-1,7-5 ja finaalissa Ville- Heikki Talvenmaan 6-4,3-6,6-3. 4- pelissä Mikon parina pelasi Mikko Kuumola. Sarja pelattiin lohkona ja Mikot voittivat molemmat ottelunsa kolmessa erässä.

Tänään maanantaina Hangossa alkoivat kaikkien ikäluokkien JGP- kilpailut. Kilpailussa on mukana myös suuri määrä smashilaisia.

Smash Tennis

Smash-Tennis ry on Helsingissä toimiva tennisseura, joka pyrkii edistämään sekä harrastus- että kilpatennistä omalla toiminta-alueellaan ja jonka toiminnan perusstrategiana on olla tehokkaasti toimiva kasvattajaseura. Tavoitteena on tarjota aukoton järjestelmä pelaajan kehittymiselle aloittelijasta Suomen huipun kautta kansainväliselle kentille unohtamatta tarjota vaihtoehtoa myös tenniksen
Smash-Tenniksen valmennustoiminta jakautuu kilpa-, juniori- ja aikuisvalmennukseen.

Valmennusjärjestelmän tavoitteena on tarjota kaikenikäisille mielekäs tapa harrastaa ja oppia tennistä mukavassa seurassa. Kilpavalmennuksessa on noin 50 pelaajaa, aikuisvalmenettavia noin 210 ja juniorivalmennuksessa noin 350, joista minitenniksessä noin 50 pelaajaa.

http://smashtennis.sporttisaitti.com/