Johanna Leppäselle Mixtin SM- kultaa!

Miika Roiha ykkönen Varistossa

Johanna Leppänen vei nimiinsä jo toisen SM- kullan tämän kauden aikana. Aikaisemmin keväällä Johanna voitti N50 srjan 2- pelin kultaa ja nyt kirkkain mitali tuli seka 4- pelistä yhdessä Ralf Forsenin kanssa. Välierissä kukistui pari Kristina Achte-Jämsen/ Thomas Backman luvuin 6-1,6-2. Finaalissa voitto heltisi Roger Nybergistä ja Sanna Porasesta luvuin 6-4,6-4.

Varistossa pelatuissa kansallisissa kilpailuissa Miika Roiha voitti MA2- sarjan. Välierissä Miika päihitti Marko Karosen 6-4,7-5. Finaalissa tuli luovutusvoitto Tuomas Waheebista.

Klaukkalassa pelatuissa D-luokan kilpailuissa Sebastian Grange vei voiton. Välierissä Sebastian päihitti Samuli Parviaisen 6-0,6-1 ja finaalissa Jesper Vuoriston 6-1,6-0

Lahdessa pelatuissa T14- sarjan kilpailuissa Ella Haavisto sijoittui kakkoseksi. Kilpailu pelattiin lohkona.

Meilahdessa Jaakko Korhonen ja Petri Ylimäki veivät voiton MC 4- pelissä. Välierissä he kukistivat Markus Ahlströmin ja Niko Päivisen 4-6,6-4,10-7. Finaalissa kukistuivat Petrus Laitinmäki ja Susa Lehto luvuin 6-4,7-6. Petrus ja Susa voittivat välierissä parin Elisa Kankaanpää/Mirka Väisänen luvuin 6-0,6-1.
2- pelissä Jaakko eteni välieriin, jossa koki tappion Markus Ahlströmille luvuin 4-6,6-0,6-7.

Smash Tennis

Smash-Tennis ry on Helsingissä toimiva tennisseura, joka pyrkii edistämään sekä harrastus- että kilpatennistä omalla toiminta-alueellaan ja jonka toiminnan perusstrategiana on olla tehokkaasti toimiva kasvattajaseura. Tavoitteena on tarjota aukoton järjestelmä pelaajan kehittymiselle aloittelijasta Suomen huipun kautta kansainväliselle kentille unohtamatta tarjota vaihtoehtoa myös tenniksen
Smash-Tenniksen valmennustoiminta jakautuu kilpa-, juniori- ja aikuisvalmennukseen.

Valmennusjärjestelmän tavoitteena on tarjota kaikenikäisille mielekäs tapa harrastaa ja oppia tennistä mukavassa seurassa. Kilpavalmennuksessa on noin 50 pelaajaa, aikuisvalmenettavia noin 210 ja juniorivalmennuksessa noin 350, joista minitenniksessä noin 50 pelaajaa.

http://smashtennis.sporttisaitti.com/