Smashiläisille villejä kortteja IPP Openiin ja Ortolääkäreihin

Kisoissa ovat mukana mm. Jarkko ja Timo Nieminen, Piia Suomalainen ja Emma Laine sekä Petra Piirtola ja Mia-Nicole Eklund

Piia Suomalainen, Petra Piirtola ja Mia-Nicole Eklund saavat järjestäjien myöntämän villin kortin  naisten 25.000$ ITF-turnaukseen OrtoLääkärit Openiin.
 
Pääsarjan villit kortit on myönnetty Emma Laineelle, Piia Suomalaiselle, Leia Kaukoselle ja Viron Anett Kontaveitille.

Karsintojen villit menivät suomalaispelureille, Heini Saloselle, Nanette Nylundille, Mia Nicole Eklundille (Smash), Annika Sillanpäälle, Saana Saarteiselle ja Petra Piirtolalle (Smash).

 

Smash kiittää HVS:ää villeistä korteista ja jatkossakin seurat tulevat varmasti vaihtelemaan villejä keskenään eri kilpailuissa tavoitteenaan saada pelaajille tärkeistä pisteitä.

Smash Tennis

Smash-Tennis ry on Helsingissä toimiva tennisseura, joka pyrkii edistämään sekä harrastus- että kilpatennistä omalla toiminta-alueellaan ja jonka toiminnan perusstrategiana on olla tehokkaasti toimiva kasvattajaseura. Tavoitteena on tarjota aukoton järjestelmä pelaajan kehittymiselle aloittelijasta Suomen huipun kautta kansainväliselle kentille unohtamatta tarjota vaihtoehtoa myös tenniksen
Smash-Tenniksen valmennustoiminta jakautuu kilpa-, juniori- ja aikuisvalmennukseen.

Valmennusjärjestelmän tavoitteena on tarjota kaikenikäisille mielekäs tapa harrastaa ja oppia tennistä mukavassa seurassa. Kilpavalmennuksessa on noin 50 pelaajaa, aikuisvalmenettavia noin 210 ja juniorivalmennuksessa noin 350, joista minitenniksessä noin 50 pelaajaa.

http://smashtennis.sporttisaitti.com/