Johanna Leppänen voitti SM- kultaa!

Lasse Korpela pronssille

Johanna Leppänen saavutti Hyvinkäällä pelatuissa senioreiden SM- kilpailuissa kultaa. N50 sarjassa Johanna päihitti finaalissa Outi Mattilan 6-4,6-7,6-2. Johanna aloitti tenniksen vasta 11 vuotta sitten ja on nyt suomenmestari! Harva urheilija yltää missään lajissa oman maansa mestariksi ja tämä on osoitus siitä, että kaikki on urheilussa mahdollista. Siitä huolimatta, että sarja oli pieni, on suomenmestaruus aina upea asia ja historiankirjoihin Johannan nimi jää ikusisiksi ajoiksi SM- kisojen kultamitalistina!

Lasse Korpela saavutti pronssia M50 sarjassa. Välierissä Lasse koki tappion Teuvo Saarentolalle luvuin 4-6,3-6.

Smash Tennis

Smash-Tennis ry on Helsingissä toimiva tennisseura, joka pyrkii edistämään sekä harrastus- että kilpatennistä omalla toiminta-alueellaan ja jonka toiminnan perusstrategiana on olla tehokkaasti toimiva kasvattajaseura. Tavoitteena on tarjota aukoton järjestelmä pelaajan kehittymiselle aloittelijasta Suomen huipun kautta kansainväliselle kentille unohtamatta tarjota vaihtoehtoa myös tenniksen
Smash-Tenniksen valmennustoiminta jakautuu kilpa-, juniori- ja aikuisvalmennukseen.

Valmennusjärjestelmän tavoitteena on tarjota kaikenikäisille mielekäs tapa harrastaa ja oppia tennistä mukavassa seurassa. Kilpavalmennuksessa on noin 50 pelaajaa, aikuisvalmenettavia noin 210 ja juniorivalmennuksessa noin 350, joista minitenniksessä noin 50 pelaajaa.

http://smashtennis.sporttisaitti.com/