Suomalainen Voimisteluseura Helsinki

Harrastekautemme on alkanut 9.1.2012! Löydä sisäinen voimistelija tunneillamme!

Suomalainen Voimisteluseura

on perustettu v. 1921 ja alkujuuret ovat vahvasti suomalaisessa naisvoimistelussa. Tasoltaan maan ehdotonta huippua edustavan rytmisen voimistelun valmennustoiminnan ohella tarjoamme perheen pienimmille temppujumpparyhmiä ja isommille perusvoimistelua rytmisen voimistelun painotuksella. Aikuisille meillä on aikuisbalettia sekä kaikenikäisille sopivaa ja hyvin suosittua hydrobicia eli vesiliikuntaa - tule tutustumaan!


Harrasteryhmien kautta voit nousta valmennusryhmiin, jos se on tavoitteesi, mutta meillä on tarjolla myös harrastekilpatoimintaa voimistelijoille, jotka haluavat paremmin yhdistää voimistelun ja esiintymisen tuoman ilon ilman kilpailemista.


Halusitpa sitten Suomen huipulle, kansainvälisille areenoille kilpailemaan tai saada voimistelusta elinikäisen voimaa ja iloa tuovan harastuksen - meillä se onnistuu! Me tuemme sinun voimisteluasi sinun tavoitteittesi mukaisesti!

Kansainvälisyys on teemanamme
Lasten ryhmiin olemme iloksemme saaneet syyskaudelle 2011 kotimaisten osaajien rinnalle lasten valmennukseen erikoistuneen ammattivalmentajan Venäjältä - tutun valmentajan, joka on ollut aikaisemminkin SVS:n palveluksessa.

Lempeän Annan johdolla kahdesti viikossa esivalmennusryhmäläiset tutustuvat rytmisen voimistelun saloihin. Tätä lajia on kutsuttu maailman kauneimmaksi ja Anna 40-vuotisella urallaan on auttanut monia voimistelunaluja löytämään oman polkunsa rytmisen maailmassa.

Toimintamme on pyörähtänut alkuun 9.1.2012! Tule mukaan!

 

Suomalainen Voimisteluseura Helsinki

Aikaisempia kirjoituksia

Suomalainen Voimisteluseura Helsinki

Suomalainen Voimisteluseura ry on perustettu v. 1921 ja sen alkujuuret ovat vahvasti suomalaisessa naisvoimistelussa. Tänä päivänä SVS tarjoaa tasoltaan maan ehdotonta huippua edustavan rytmisen voimistelun kilpa- ja valmennustoiminnan ohella perheen pienimmille temppujumpparyhmiä ja isommille perusvoimistelua rytmisen voimistelun painotuksella - seuramme tarjoaa myös näytösryhmiä luovasta voimistelusta ja esiintymisestä kiinnostuneille. Aikuisille meillä on aikuisbalettia sekä kaikenikäisille sopivaa ja hyvin suosittua hydrobicia eli vesiliikuntaa - tule tutustumaan! Olemme yksi kolmesta SVS-seurasta, kaksi muuta toimii Espoossa ja Vantaalla.

www.voimisteluseura.fi

 

Uusimmat mielipiteet