Tapanilan Erä

Erä tähtää mestariksi myös tiedottamisessa

Tapanilan Erän salibandyliigajoukkue on vahvistanut tiedotusosastoaan alkavan liigakauden kynnyksellä. Liigajoukkueen tiedotusta johtamaan on palkattu Jyri Kivimäki. Kivimäellä on pitkä kokemus urheilutoimittamisesta, hän on työskennellyt Yle Urheilussa vuodesta 2001 lähtien. Tällä hetkellä hän on Yle Urheilun uusmediatuottaja.

- On hienoa päästä tekemään työtä salibandyn parissa ja Tapanilan Erässä. Salibandylla on valtava potentiaali ja uskon, että pystymme Erän kanssa nostamaan myös koko Salibandyliigan profiilia ja kiinnostavuutta. Tämä on hieno haaste, jossa rakennuspalikat ovat loistavat, Tapanilan Erän tiedotuspäällikkö Kivimäki sanoo.

Uusi tiedotustiimi tuo myös paljon uutta salibandysisältöä alkavaan liigakauteen.
- Aiomme jatkaa panostusta muun muassa ottelutapahtumien liveseurantaan Twitterissä, mutta aiomme tuoda ihan oman näkökulmamme asiaan. Kannattaa tulla katsomaan heti Pasilan liiga-avaukseen perjantaina 20. syyskuuta, mitä tarkoittaa interaktiivinen ottelutapahtuma Erän tapaan, Kivimäki kertoo.
- Kasvatamme myös reilusti videotuotantoamme. Erän jokainen kotipeli kuvataan tv-laatuisesti ja noin tunti ottelun päättymisestä EräTV-kanavallamme YouTubessa pääsee ihastelemaan otteluidemme kohokohtia teräväpiirtolaatuisena, usealla kameralla kuvattuna. Tulemme myös uudistamaan edustusjoukkueen verkkosivumme liigakauden kynnyksellä niin, että yhdistämme aivan uudella tavalla video-, kuva-, teksti- ja sosiaalisen median materiaalia sivustollamme. Haluamme olla Suomen paras liigajoukkue myös näissä asioissa, Kivimäki summaa.

Jyri Kivimäen lisäksi Erän tiedotustiimissä työskentelevät alkavalla kaudella salibandyn ylijohtava Toni Lötjönen, Erän markkinointivastaava Antti Peiponen, pitkän linjan salibandytoimittaja Mika Hilska sekä videotuotannoista Kivimäen kanssa vastaava Janne Juote. Hienoista salibandyvalokuvistaan tunnettu Mikko Hyvärinen häärii putkiensa kanssa tuttuun tapaan Erän otteluissa.

Tapanilan Erän tulevan liigakauden mediakäytännöistä tiedotetaan tarkemmin ennen liigakauden alkua.

Tapanilan Erä

Aikaisempia kirjoituksia

Tapanilan Erä

Tapanilan Erän salibandyjaosto on yksi Suomen suurimpia salibandyseuroja lähes 1200 jäsenellään. Erän salibandytoiminnan huippua edustavat Salibandyliigassa pelaavat miesten ja naisten edustusjoukkueet, mutta myös seuran Nuori Suomi -sinetillä palkittu junioritoiminta on ollut laajaa, laadukasta ja menestyksekästä jo 90-luvun alusta lähtien. Erän toimisto ja kotikenttä sijaitsevat Mosahallissa, Tapanilan Urheilukeskuksessa (Erätie 3).

http://www.tapanilanera.fi/

Uusimmat mielipiteet