Tapanilan Kotien Puolesta

Kun horisontti heilahtaa...

Fysioterapeutti Hanna Markkula Pukinmäen Fysiopalvelusta ja projektipäällikkö Tuula Peltonen Marian Sairaskoti-Säätiöstä Tapanilassa...

HUPSIS!

Ei se ole jäänyt yhteen eikä kahteen kertaan tänäkään talvena, kun ikäihminen on kupsahtanut nurin kauppareissulla tai pihapiirissä. Horisontti heilahtaa ja tantere lyö vasten kasvoja... Kotonakin jalka saattaa tarttua persialaismaton reunaan tai pimeässä kompastutaan jakkaraan tai luistellaan liukaspohjaisen maton kanssa. 

Luennoimassa tästä temasta Tapanilan Kotien Puolesta yhdistyksen tilaisuudessa oli Pukinmäen Fysiopalvelusta fysioterapeutti Hanna Markkula, jonka esityksen sisältöä voit katsella täältä kuvina tai diashowna. Tilaisuudesta tehtiin myös pieni videoelokuva  "Kaartumiset kuriin" Kampanjaa rahoittaa Marian Sairaskoti-Säätiö "Virkeyttä ikääntymiseen" ohjelmansa puitteissa. Sen edustajana tilaisuudessa oli projektripäällikköTuula Peltonen.

 

 

Tapanilan Kotien Puolesta

Aikaisempia kirjoituksia

Tapanilan Kotien Puolesta

Tapanilan Kotien Puolesta ry on perustettu 1967. Olemme perhepoliittinen ja sosiaalinen järjestö, jonka perusajatuksena on yhteisvastuu, huoli vanhusten ja lapsiperheiden henkisestä hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Olemme osa valtakunnallista Kotien Puolesta järjestöä. Toimintaamme tukee RAY ja Helsingin kaupunki.

Järjestämme kerhotoimintaa, teatteri ja virkistysretkiä jäsenille ja heidän ystävilleen, teemme lähimmäis- ja vapaaehtoistyötä, vierailemme laitoksissa virkistämässä asukkaita ohjelmaa esittämällä ja ulkoiluttamalla heitä. Olemme mukana Tapanilan yhteisöjen ja yhdistysten välisessä yhteistyössä.

Toimintaa on tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Osa toiminnasta on yhteistä Tapanilan Eläkkeensaajat ry:n kanssa. Kaikki kerhotoimintamme tapahtuu Tapanilan työväentalolla, Sompiontie 4.

Uusimmat mielipiteet